Spartelmasse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Spartelmasse og polyfilla for det bedste maleresultat

Inden du går i gang med at male vægge derhjemme, er det en god idé at undersøge, om væggene først trænger til at blive spartlet. Er der mange ujævnheder og niveauforskelle på væggen, vil det færdige resultat selvfølgelig blive tilsvarende ujævnt. Derfor kan det i sidste ende være godt givet ud at investere lidt tid i at give væggen en fuldspartling, hvis din væg har mange huller eller andre ujævnheder.

Når du skal vælge en spartelmasse, er det helt afgørende at du vælger en type, der passer til det rum, der skal spartles i. Fx er der stor forskel på inden- og udendørs spartelmasse, og skal du spartle på badeværelset, er det desuden vigtigt, at du vælger en særlig vådrumsspartel.

I jem & fix har vi spartelmasse og polyfilla til alle typer opgaver - både uden- og indendørs. I vores sortiment finder du således både rullespartel, glasfiberspartel og sandspartel, samt spartelmasse til metal og beton og reparationsmasse til tag og cement. Vi har også et stort udvalg af polyfilla i forskellige farver, der er klar til brug med det samme. Mangler du udstyr til dit spartelarbejde, har vi også et stort udvalg af forskellige spartler. Se det store udvalg af spartelmasse og polyfilla på siden her.