Vinduesmaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Vinduesmaling

Det er ikke uden betydning, hvilken maling du vælger at bruge, når du skal male dine vinduer. Med vinduesmaling får du det bedste og mest holdbare resultat. Vinduesmaling adskiller sig fra anden udendørs maling ved at den er hurtigere om at tørre, hvilket er meget praktisk, da du ikke behøver at vente særlig længe på at kunne lukke dine vinduer igen, når du er færdig med at male. Derudover er vinduesmaling typisk stærkere og mere holdbar end anden maling, da den er designet til at være modstandsdygtig over vind og vejr samt de ridser og skrammer, der opstår med tiden.

Inden du går i gang med at male vinduer, skal du sikre dig, at træet er helt tørt. Er det ikke det, risikerer du at malingen lukker fugten inde i træet, og det kan give råd og svamp i vinduesrammen. Giv evt. træværket en omgang grunder (link), inden du giver det to gange maling. Sørg for, at din vinduesmaling dækker alle de sprækker og huller i træet, hvor der kan trænge vand ind.

Se vores udvalg af billig vinduesmaling på siden her. Mangler du særlige pensler som fx sprossepensler til dit arbejde, finder du dem her.