Havehynder


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Se vores store udvalg af flotte havehynder til terrassen

På denne side finder du et stort udvalg af hynder til havemøblerne i alskens farver, mønstre, former og faconer, så der altid er noget for enhver smag. Vi har havehynder til havestolene, bænke, pallemøbler og solvogne, så uanset hvad du står og mangler, så er der en god chance for, at du kan finde det, du skal bruge lige her.

Skab en hyggelig stemning på terrassen med flotte hynder til havemøblerne

Hynder på terrassemøblerne er ikke bare rare at sidde på, de bidrager også til at gøre terrassen mere hyggelig og indbydende. Hvis du har havemøbler i træ eller plastisk, som du normalt bruger uden hynder, så vil du opleve en øget komfort ved at tilføje hynder. Hynder til havemøbler gør for mange udendørsoplevelsen bedre, fordi havemøblerne bliver mindre hårde og mere behagelige at sidde på. Med et komfortabelt, indbydende og hyggeligt underdørsmiljø får du et rart udgangspunkt for et samlingssted, hvor der både kan være hyggeligt samvær om dagen og festlige sammenkomster om aftenen, der varer til de sene aftentimer. 
Gå også på opdagelse i vores øvrige havemøbelkategorier, hvor du bl.a. finder parasoller, loungemøbler, terrassevarmere og bord/bænkesæt.

Ensfarvede eller kulørte havehynder til havestole og -bænke

Hynder kommer i mange forskellige designs i form af varierende farver og former, og derfor er dit valg af hynder en måde for dig at vise din stil frem på. Nogle ønsker ensfarvede stolehynder for et enkelt udtryk, der ikke tiltrækker for meget opmærksomhed fra omgivelserne, mens andre hellere vil sætte farver på tilværelsen med mønstrede eller kulørte spisebordshynder, som der bliver lagt mærke til. Uanset om du er mest til det ene eller andet, eller sågar begge dele, så kan du finde det hele på denne side. 

Nyd sommeren henslængt i haven med behagelige solvognshynder 

Når solen står højt på himlen, og temperaturen har sneget sig op over 25 °C grader, så har sommeren for alvor meldt sin ankomst, og det betyder, at mange søger ud i haven eller til stranden for at slappe af. På sådan nogen dage er det fantastisk rart at kunne slænge sig på sin solvogn i skyggen et sted i sin have med noget koldt at drikke ved hånden og en god bog at slappe af til. De fleste solvogne behøver en dertil egnet hynde for at komforten for alvor kommer i top, så man kan holde ud at ligge der, fx med en bog, i længere tid ad gangen. Det kan en flot og moderne solvognshynde klare.
Derudover har aflange hynder også de fordele, at de er længere end andre typer hynder, og derfor kan man også vælge at bruge en solvognshynde som liggeunderlag på græsset, eller den kan bruges som en komfortabel strandhynde på strandturen.

Kvalitetshynder til havemøblerne til markedets laveste priser

Find dine nye, flotte hynder til havestolene her. Med nogle gode og bløde havehynder i klassisk design kan du gøre solskinstimerne i haven eller på terrassen ekstra magelige, og i jem & fix har vi et stort udvalg af flotte, slidstærke og billige havehynder, der passer til alle typer af havestole og -bænke. Højryggede, lavryggede, mønstrede eller ensfarvede havehynder – uanset, hvilken type havehynder du er på udkig efter, finder du dem i jem & fix. 
Se vores store udvalg af flotte og behagelige havehynder her på siden eller kig ind i din lokale jem & fix og få idéer til at gøre stunderne i haven og på terrassen endnu mere behagelige.