Click & Collect kan afhentes indenfor 24 timer i din lokale butik. Læs venligst vores Click & Collect betingelser her >

Bordben


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige bordben i mange udgaver

Et bord er ikke meget værd uden bordben. Derfor kan du i jem & fix finde et stort udvalg af billige bordben til fx skriveborde. Vi har løse bordben i flere forskellige farver og materialer. Vores bordben fås blandt andet i stål og krom. Hele vores udvalg af bordben er i holdbare og solide kvalitetsmaterialer, så du roligt kan være tryg ved selv at montere bordbenene på dit nye køkken- eller skrivebord. Du finder på denne side desuden skruer og beslag til bordben til lave priser. Vi har i jem & fix bordben i forskellige længder af bordben, så du kan bruge dem til lige det slags bord, du har brug for - fx skrivebord, spisebord, osv. Du finder desuden både runde og firkantede bordben, så du selv kan sammensætte et bord, der passer til dig.  

Der er bordben for enhver smag, så undersøg vores online udvalg nærmere for at finde de bordben, der passer til din stil og dit behov. På siden her finder du også et udvalg af tilbehør til dine bordben, fx stilleskruer i hård plast til lave priser.

Få inspiration til hvilke bordben dit bord skal have i vores store udvalg her på siden eller besøg din nærmeste jem & fix.