Fittings til rør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Fittings til rør

Er du typen, der helst vil klare både store og små opgaver selv? Så køb dine vvs-artikler i jem & fix. I jem & fix har vi nemlig en masse forskellige vvs-artikler til markedets laveste priser, så uanset hvilke vvs-relaterede udfordringer, du måtte møde, finder du i jem & fix' store sortiment alt det udstyr og alle de materialer, du skal bruge til dit vvs-arbejde. I vores kæmpe udvalg af rør og andre vvs-artikler, finder du derfor også et stort udvalg af vvs-fittings i forskellige varianter, materialer og prisklasser.

Så mangler du vvs-fittings til at samle dine rør i dine vvs-installationer, er du havnet på den helt rigtige side. I denne kategori kan du finde et bredt sortiment af alle slags vvs-fittings. Lige fra en støttebøsning og kompressionsmuffe til klemringsfittings og klemringsvinkler. Vi tilbyder vvs-fittings i høj kvalitet, men til fornuftige priser. Find lige præcis de typer af vvs-fitting i den størrelse, du mangler, i udvalget her på siden. Bestiller du online, sender vi dine vvs-fittings direkte hjem til din adresse. Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind i en af vores mange lokale butikker.

Leder du efter andre materialer til dit vvs-arbejde, har vi også et kæmpe udvalg af vvs-rør, fx vvs-rør i messing og kobber.