Julegaver byttes frem til 31/1-23 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Karriere i jem & fix

jem & fix er et dansk, familieejet lavpris byggemarked i vækst. Vi sparer på det overflødige, men vi investerer i det væsentlige: Gode hoveder, der kan drive det succesfulde koncept videre. Vi mener, at en virksomhed i vækst kræver medarbejdere i vækst. Derfor styrker vi din faglige og personlige udvikling i fastlagte karriereforløb, mens du er hos os. Vil du vokse med?

Se mere om mulighederne i jem & fix

  

Ledige stillinger

Jobtitel By Ansøgningsfrist
{{ job.title }}
{{ job.locations.map(entry => entry.title).join(', ') }}
{{ job.endDate }}
Der er ingen stillinger

Karriereforløb hos jem & fix

Servicemedarbejder

Du står for opfyldning af varer og er med til at sikre, at butikken fremstår pæn og indbydende, så kunden møder en ordentlig butik og nemt kan finde varerne. Du vil også få en vigtig rolle i at betjene kunder ved kassen.

Bliv uddannet i jem & fix

Selvledelse er en vigtig disciplin på alle niveauer i jem & fix. Det betyder ikke, at vi er ligeglade. Vi tror på, at klare mål og selvstændighed er vejen til resultater og arbejdsglæde.

Stillinger

Har du mod på at gøre karriere hos jem & fix, er vejen åben for dig. Der er nemlig mange muligheder som ansat i jem & fix. Vi udvikler selv kompetente medarbejdere til at bestride en lang række stillinger.

Butikschef

Som butikschef forventer vi, at du har praktisk sans og kan indtage rollen som spillende træner i hverdagen og skabe resultater sammen med dygtige medarbejdere.

Souschef

Som souschef forventer vi, at du er praktisk indstillet og kan assistere butikschefen i den daglige drift af butikken og skabe resultater sammen med dygtige medarbejdere.

Butiksassistent

Som butiksassistent forventer vi, at du er praktisk indstillet, glad og smilende samt kan lide at have med kunder at gøre. Du skal være med til at drive vores lavpriskoncept videre.

Søg uopfordret

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Klik på linket og udfyld formularen.