Fragtpris og leveringsomkostninger

Når du handler via vores webshop, betaler du for fragten af de købte varer til den leveringsadresse, der er angivet på ordren.

 

Der leveres i Danmark, dog ikke til Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer. Der kan dog foretages aftale om levering til nærmeste havn, hvorefter du selv skal sørge for den videre fragt samt medførende fragtomkostning.
Ønskes en sådan aftale, kontaktes kundeservice på kundeservice@jemfix.com eller +45 7942 5942, inden ordreafgivelse.

Bemærk at det ikke er muligt at bestille levering af varer der købes i vores fysiske butikker, undtagen enkelte markedsførte varer. Til gengæld kan du gratis låne en trailer til transport af dine varer. Læs mere om lån af trailer her.

Leveringsomkostninger:
Leveringsomkostningen for varerne i kurven er afhængig af deres volumenvægt og størrelse, eller om de sendes fra vores eget lager eller direkte fra vores leverandør.

Vi benytter PostNord til levering af varer fra eget lager. Der leveres også varer direkte fra vores leverandører, og her kan fragtfirmaet variere.

Leveringsomkostningerne er som følger:

 

Under 20 kg

PostNord uden omdeling

35 kr.

PostNord med omdeling

55 kr.

PostNord Erhverv

55 kr.

 

Over 20 kg eller svært håndterbare varer

Levering med fragtbil til fastland og brofaste øer fra vores eget lager

Fra 299 kr.

Levering af varer direkte fra vores leverandør

Fra 39 kr.
Lev. omk. er afhængig af varen samt antallet af varer.

Levering af villatrailer med fragtbil til fastland og brofaste øer

550 kr.

Levering af bådtrailer med fragtbil til fastland og brofaste øer

700 kr.

 

Leveringsprisen er specificeret på en særskilt linje i indkøbskurven, så du altid kan se, hvad leveringsomkostningerne er for din kurv. Denne fremgår ligeledes særskilt i ordrebekræftelsen, som du modtager efter dit køb.


Leveringsomkostninger vedr. belægningssten
:
Levering kun til fastland og brofaste øer

Beskrivelse Pris
Ved køb af 5 eller flere paller 0 kr.
Ved køb af under 5 HELE paller 

899 kr. (for denne del af ordren)


Du betaler 149 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Få pengene tilbage ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Leveringsomkostninger vedr. big bags:
Levering kun til fastland og brofaste øer.

Beskrivelse Pris
Ved køb af 2 eller flere big bags 0 kr.
Ved køb af 1 big bag
299 kr. (for denne del af ordren)


Generel leveringstid:

Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage. Dog kan leveringstiden for bestemte produkter være længere. Den forventede leveringstid er specificeret inde på den enkelte vare.

Flere varer på samme ordre bliver ikke nødvendigvis leveret samtidigt, da varerne kan blive leveret fra forskellige lagre.
På din bestillingsbekræftelse kan du se, om varen leveres fra vores lager eller direkte fra vores leverandør.

Leveringer med fragtmand foretages altid til fortovskant eller til det nærmeste sted, hvor det er muligt at aflæsse en palle fra lift på en lastbil. Læs nærmere om:

 

Click & Collect - tilgængeligt i særlige perioder

I perioder med lokale nedlukninger af butikker, vil det være muligt at handle med Click & Collect i den aktuelle butik. Der intet gebyr på Click & Collect ordrer (bemærk dette er ikke muligt for samtlige varer). Hvis du kombinerer din kurv med varer fra fra vores WEBSHOP-lager eller varer, der leveres direkte fra vores leverandør, vil der dog pålægges leveringsomkostninger, som fremgår herover. Dette vil også fremgå i din kurv.