Fragtpris og levering

Når du handler via vores webshop, betaler du for fragten af de købte varer til den leveringsadresse, der er angivet på ordren.

Fragtpriser:
Fragtprisen for varerne i kurven er afhængig af deres volumenvægt og størrelse, eller om de sendes fra vores eget lager eller direkte fra vores leverandør.

Du betaler kun fragtprisen for den vare, der er dyrest i fragt.*

Vi benytter Post Nord til levering af varer under 20 kg. For varer, der vejer over 20 kg eller svært håndterbare varer, leverer vi med DSV.
Der leveres også varer direkte fra vores leverandører, og her kan fragtfirmaet variere.

Fragtpriserne er som følger:

 

Under 20 kg

Post Nord uden omdeling

25 kr.

Post Nord med omdeling

45 kr.

Post Nord Erhverv

25 kr.

 

Over 20 kg eller svært håndterbare varer

Levering med fragtbil fra vores eget lager

299 kr.

Levering af varer direkte fra vores leverandør

Fra 39 kr.
Fragtprisen er afhængig af varen. 

*Ved køb af nogle af vores varer betales der fragt for hver enhed, der bestilles. 

Fragtprisen er specificeret på en særskilt linje i indkøbskurven, så du altid kan se, hvad fragtprisen er for din kurv. Denne fremgår ligeledes særskilt i ordrebekræftelsen, som du modtager efter dit køb.

Leveringstid:
Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage. Dog kan leveringstiden for bestemte produkter være længere. Den forventede leveringstid er specificeret inde på den enkelte vare.

Flere varer på samme ordre bliver ikke nødvendigvis leveret samtidigt, da varerne kan blive leveret fra forskellige lagre.
På din bestillingsbekræftelse kan du se, om varen leveres fra vores lager eller direkte fra vores leverandør.

Leveringer med fragtmand foretages altid til fortovskant eller til det nærmeste sted, hvor det er muligt at aflæsse en palle fra lift på en lastbil. Læs nærmere om levering af store varer her.

Der leveres i Danmark, dog ikke til Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer. Der kan dog foretages aftale om levering til nærmeste havn, hvorefter du selv skal sørge for den videre fragt samt medførende fragtomkostning.
Ønskes en sådan aftale, kontaktes kundeservice på kundeservice@jemfix.com eller +45 7942 5942, inden ordreafgivelse.

Bemærk at det ikke er muligt at bestille levering af varer der købes i vores fysiske butikker, undtagen enkelte markedsførte varer. Til gengæld kan du gratis låne en trailer til transport af dine varer. Læs mere om lån af trailer her.