Julegaver byttes frem til 31/1-22 - husk blot kvitteringen. Læs mere om bestilling/levering inden jul her.

Vær med til at vise hensyn. Læs mere om at handle i jem & fix her.

Fragtpris og leveringsomkostninger

Når du handler via vores webshop, betaler du for fragten af de købte varer til den leveringsadresse, der er angivet på ordren.


Levering - julen 2021:

Ved bestilling af varer, der leveres med PostNord (dette kan ses ifm. valg af leveringsmetode), er fristen for bestilling tirsdag den 21. december kl. 12.00, hvis levering skal ske inden jul (senest torsdag den 23. december).


Levering:
Vi benytter PostNord til levering af varer fra eget lager. 

Med fragtbil levers der i Danmark, dog ikke til Færøerne, Grønland og ikke brofaste øer. Der kan dog foretages aftale om levering til nærmeste havn, hvorefter du selv skal sørge for den videre fragt samt medførende fragtomkostning.
Ønskes en sådan aftale, kontaktes kundeservice på kundeservice@jemfix.com eller +45 7942 5942, inden ordreafgivelse.

Bemærk at det ikke er muligt at få varer, der købes i vores fysiske butikker, leveret til sin hjemadresse. Til gengæld kan du gratis låne en trailer til transport af dine varer. Læs mere om lån af trailer her.

Der leveres også varer direkte fra vores leverandører, og her kan fragtfirmaet variere.

Leveringsomkostninger:
Leveringsomkostningen for varerne i kurven er afhængig af deres volumenvægt og størrelse, eller om de sendes fra vores eget lager eller direkte fra vores leverandør.

Leveringsomkostningerne er som følger:

 

Under 20 kg

PostNord uden omdeling

35 kr.

PostNord med omdeling

55 kr.

PostNord Erhverv

55 kr.

 

Over 20 kg eller svært håndterbare varer

Levering med fragtbil til fastland og brofaste øer fra vores eget lager

Fra 299 kr.

Levering af varer direkte fra vores leverandør

Fra 39 kr.
Lev. omk. er afhængig af varen samt antallet af varer.

 

Leveringsprisen er specificeret på en særskilt linje i indkøbskurven, så du altid kan se, hvad leveringsomkostningerne er for din kurv. Denne fremgår ligeledes særskilt i ordrebekræftelsen, som du modtager efter dit køb.

Særlige betingelser ved køb af fyrværkeri på webshoppen

Bestilling:
Aldersgrænsen for at købe fyrværkeri online er 18 år. Derfor skal du ved bestilling bekræfte, at du er over 18 år, ligesom du ved modtagelse af bestillingen skal fremvise ID, så chaufføren kan se, at du er over 18 år.

Bestilling af fyrværkeri kan ske fra 1. december 2021, men det leveres først fra 19. december 2021. Pengene hæves først ved levering.
Sidste dag for bestilling er 29. december kl. 07.00 med levering 30. december. Fragten koster 150 kr. uanset hvor mange pakker, du bestiller.

Levering:
Du skal være hjemme, når fyrværkeriet bliver leveret, da der skal være en til at tage imod. Ellers får du ikke varerne. Der skal fremvises ID ved levering for at bekræfte, at modtageren er over 18 år. Du får en SMS og mail ca. 24 timer før levering. 8-12 timer før levering modtager du nummeret på chaufføren, der leverer din bestilling. Det er ikke muligt at afvise bestillingen. Er der ingen hjemme ved levering eller ingen hjemme over 18 år, krediteres købet af fyrværkeriet uden forudgående aftale. Der bliver ikke kørt ud igen med bestillingen.

Levering kun til fastland og brofaste øer.

Retur:
Det er muligt at returnere det bestilte fyrværkeri. Returnering kan ikke ske i en butik, men ved afhentning. For at returnere skal du skrive en mail til DF@fyreks.dk for at aftale afhentning. Det koster 1000 kroner at returnere fyrværkeri, og afhentningen sker først, når pengene er betalt. Varerne skal returneres i ubrudt emballage.


Leveringsomkostninger vedr. belægningssten
:
Levering kun til fastland og brofaste øer.

Beskrivelse Pris
Ved køb af 5 eller flere paller 0 kr.
Ved køb af under 5 HELE paller 

899 kr. (for denne del af ordren)


Du betaler 149 kr. i depositum pr. palle du får leveret. Få pengene tilbage ved at aflevere pallerne tilbage til en af vores butikker

Leveringsomkostninger vedr. big bags:
Levering kun til fastland og brofaste øer.

Beskrivelse Pris
Ved køb af 2 eller flere big bags 0 kr.
Ved køb af 1 big bag
299 kr. (for denne del af ordren)


Generel leveringstid:

Normal leveringstid er 1-3 arbejdsdage. Dog kan leveringstiden for bestemte produkter være længere. Den forventede leveringstid er specificeret inde på den enkelte vare.

Flere varer på samme ordre bliver ikke nødvendigvis leveret samtidigt, da varerne kan blive leveret fra forskellige lagre.
På din bestillingsbekræftelse kan du se, om varen leveres fra vores lager eller direkte fra vores leverandør.

Leveringer med fragtmand foretages altid til fortovskant eller til det nærmeste sted, hvor det er muligt at aflæsse en palle fra lift på en lastbil. Læs nærmere om:

 

Click & Collect - tilgængeligt i særlige perioder

I perioder med lokale nedlukninger af butikker, vil det være muligt at handle med Click & Collect i den aktuelle butik. Der intet gebyr på Click & Collect ordrer (bemærk dette er ikke muligt for samtlige varer). Hvis du kombinerer din kurv med varer fra fra vores WEBSHOP-lager eller varer, der leveres direkte fra vores leverandør, vil der dog pålægges leveringsomkostninger, som fremgår herover. Dette vil også fremgå i din kurv.