Stålplader


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Billige stålplader til mange formål

Mangler du nogle stålplader til et bygge- eller renoveringsprojekt derhjemme? Så behøver du ikke lede længere - du er nemlig havnet det rigtige sted. Her i jem & fix har vi nemlig et rigtig godt og billigt udvalg af stålplader i mange forskellige udformninger og i høj kvalitet. Vi har både stålplader i helt glatte og riflede udgaver, og derudover har vi også stålplader med masker i forskellige størrelser. Stålplader kan bruges til mange forskellige formål, blandt andet ved udluftningskanaler i vægge, døre, konstruktioner og mange andre steder. 

Stålplader kan let skæres til. Det kræver blot en pladesaks eller en nedstryger, og har du brug for at bøje eller på anden måde forme din stålplade, er det nemmest hvis du først udsætter den for varmepåvirkning, da den på denne måde bliver lettere at arbejde med. 

Se det store udvalg af billige stålplader i høj kvalitet her i vores webshop og køb dine stålplader online og få dem leveret direkte hjem til din adresse. Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind forbi din lokale jem & fix og tage stålpladerne i nærmere betragtning, inden du foretager et køb. Vi har markedets laveste priser, og det gælder selvfølgelig også når det kommer til stålplader