Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort på webshoppen i øjeblikket. Vi arbejder på at udbedre problemet. 

Udendørslamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Masser af flotte udendørslamper

Det er ikke kun indenfor, at belysningen skal være i orden. Også udenfor i haven, indkørslen og omkring huset er det nødvendigt med nogle lamper, så du kan finde vej i mørket. Udendørslamper fås i et væld af forskellige designs, og i jem & fix har vi et kæmpe udvalg af flotte og billige udendørslamper i mange forskellige looks, farver og prisklasser. Så uanset, hvordan du ellers har indrettet dig i haven og omkring huset, finder du i jem & fix en udendørslampe, der passer til din stil. Udendørslamper i kobber er særdeles populære og passer til de fleste omgivelser, hvor de giver et smukt, gyldent skær. Hos jem & fix finder du også et udvalg af udendørs lamper med sensor, så de automatisk tænder, når du kommer hjem og har brug for noget lys udendørs. De er samtidige med til at forebygge indbrud.

I vores udvalg finder du blandt andet mange flotte udendørslamper fra Nordlux, der er kendetegnet ved at være udført i et enkelt og stilrent, skandinavisk design. Du kan også vælge en gammeldags skotlampe, hvis du går efter et mere traditionelt udtryk. 

Tag dig god tid og lad dig inspirere af de flotte udendørslamper på siden her, og køb online eller i en af vores butikker.