Kloakrør


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kloakrør til skarpe priser

En af de lidt mindre glamourøse, men ikke desto mindre nødvendige gør det selv-opgaver for en husejer, er udskiftning af de gamle kloakrør. Med tiden kan dine kloakrør nemlig blive slidte og utætte, og så er det i høj grad på tide at skifte dem ud med nogle nye. Har du mod på selv at stå for opgaven, finder du i jem & fix masser af VVS-artikler såsom kloakrør og reservedele, der gør dit arbejde lidt nemmere. Når du selv står for at skifte dine gamle kloakrør, er der også en del penge at spare - især, hvis du køber materialer til dit arbejde i jem & fix.

De kloakrør, som du finder i jem & fix' store sortiment, er fremstillet i PVC, der er et særdeles holdbart og robust materiale, der kan holde i mere end 100 år. Kloakrør i PVC er kendetegnet ved den orange farve, og de er beregnet til nedgravning, i modsætning til de grå PP-rør, der er fremstillet til indmuring eller indstøbning i beton.

Se udvalget af billige kloakrør på siden her og køb online eller lokalt i en af vores mange butikker - får du brug for et nyt gulvafløb eller nye afløbsrør til dit VVS-arbejde, har vi naturligvis også det.