Stakit


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stakit, skagenhegn og forhavehegn – Køb billigt hegn i jem & fix

Her på siden finder du hele vores sortiment af hegn til forhaven, der består af flotte og prisvenlige hegn, der er nemme at sætte op. Her finder du bl.a. stakit, der er en klassiker i de danske haver, og det er bestemt ikke uden grund, for stakithegn er både flot, dekorativt og funktionelt, hvis du ønsker at indramme din forhave eller baghave omkring villaen eller sommerhuset.

Se alle vores stakitter og forhavehegn her på siden og køb dit nye hegn i din lokale jem & fix-butik.

Hvad er stakit?

Stakit er en populær type hegn, der ofte bruges til at indhegne sommerhuse og almindelige forhaver. Stakit er et lavt hegn, der som regel ikke er højere end 70-80 cm, så man kan nemt se ind over stakittet og nyde udsynet til de fine, blomstrende haver, der gemmer sig inde bagved. 

Udover sin højde, så er stakittet kendetegnet ved sit luftige design med lige, lodrette stave, der er placeret side og side med mellemrum imellem, så man kan se igennem hegnet. Stavene kan være spidse eller afrundede foroven. Stakit med spidse stave kaldes for skagenshegn.

Vælg imellem hvidt stakit og imprægneret stakit

Hos jem & fix kan du købe stakitter i flere forskellige designs, så du kan vælge dét, der passer bedst til dig og din have. Vores klassiske træstakitter fås bl.a. i en hvidmalet udgave og i en udgave i imprægneret træ. Stakitterne kan anvendes de samme steder og til de samme formål, der er blot forskel på, hvilket udtryk, du ønsker at give din have.

Hvidt stakit indrammer haven på en klassisk måde

Det hvidmalede stakit har et klassisk udtryk og bruges i høj grad i sommerhusområder, og derfor har det et idyllisk, sommerligt præg over sig. Det bruges også i almindelige villakvarterer. 

Hvidt stakit skaber blikfang og indrammer din blomstrende have på en flot og stilren måde. 

Du skal vælge hvidmalet stakit til din have, hvis du ønsker dig en klassisk indrammet forhave med en snert af sommerhusidyl.

Træstakit blender naturligt ind i omgivelserne

Imprægneret træstakit har et naturligt og mere landligt udtryk, og det bruges i mange haver rundt omkring i hele Danmark. 

Stakitter i træ har den fordel, at det blender ind sine omgivelser og falder mere i baggrunden, så det ikke stjæler fokus fra omgivelserne. 

Du skal vælge et imprægneret stakit i træ, hvis du vil have et lidt billigere hegn, der rammer haven ind på en flot og naturlig måde. Imprægneret træhegn er også ideelt til dig, der gerne vil male stakittet i en personlig farve.

Kan man få en matchende havelåge til stakit?

Du kan naturligvis købe en havelåge med hjem til dit nye stakit, når du handler hos jem & fix. Havelågen er en nødvendighed, hvis du har brug for at kunne lukke helt af for haven, fx hvis du har små børn, der skal kunne rende rundt og lege, eller kæledyr, som ikke må løbe ud på egen hånd. Havelågen løser det problem, da du med en havelåge nemt kan lukke af for haven og samtidig nemt komme ind og ud af haven uden problemer med en velfungerende havelåge til stakittet.

Du kan finde hele sortimentet af havelåger lige her.

Hvor kan man købe billigt stakit?

I jem & fix kan du købe stakit i god kvalitet til markedets laveste priser, så du kan få hegnet haven ind på en flot og dekorativ måde, uden at det koster dig en formue. Vores stakitter og forhavehegn er naturligvis i god kvalitet, og de er enten malede eller imprægnerede, så de kan holde i mange år med lidt kærlig vedligeholdelse.

Det er både nemt og hurtigt at købe stakit i jem & fix, vi har nemlig butikker i hele landet, så hvorfor ikke tage et smut forbi din lokale jem & fix-butik og køb dit nye hegn til lavpris, så du kan få det med hjem allerede i dag? Med stakit eller forhavehegn og de dertilhørende stakitholdere og -beslag fra jem & fix kan du få fixet hegnet i haven på ingen tid.