Haveredskaber til børn


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Haveredskaber til børn

Tag børnene med i haven og få tid sammen med dem, når haven skal passes. Det bliver ekstra sjovt for børnene, hvis de også har deres egne haveredskaber, og du finder i denne kategori et bredt udvalg af haveredskaber til børn. Haveredskaberne har en størrelse, der passer til børnene, så de kan styre redskaberne og give en hånd med i haven. 

I jem & fix har vi forskellige haveredskaber til børn, som gør det sjovere for dem at hjælpe til i haven.

Håndredskaber til børnene

Havearbejde behøver ikke kun at være for de voksne i familien. Børnene kan sagtens være med, og de vil sikkert elske at kunne rode i haven. Det kan være, de skal have deres egen plantekasse eller et stykke af køkkenhaven, hvor de kan plante, hvad de vil? Her kan det være en god hjælp at have håndredskaber til børnene, så de kan grave og rive jorden, når der er plantet. Det er sjovt for dem at følge med i, hvordan tingene gror og lære om, hvordan man passer haven, og der er sikkert mange børn, som gerne vil med en tur i haven. 

Til havearbejdet skal man selvfølgelig også have nogle havehandsker, og de findes også i en børnestørrelse, så de mindste kan være med. 

Trillebør og spader i børnehøjde

Skal haveaffaldet køres væk, eller er der brug for at grave lidt større huller, kan børnene også hjælpe med. En junior trillebør er velegnet til de yngste haveentusiaster, og der er plads til jord, haveaffald eller måske haveredskaberne, når de skal transporteres rundt i haven? Der findes også spader i børnehøjde, så de kan give et nap med, når der skal graves større huller i haven. 

Du kan i denne kategori se vores udvalg af haveredskaber til børn. Flere findes i sæt, så de kan komme godt fra start, når havearbejdet kalder. Og mon ikke I får en masse gode timer i haven sammen, når de rent faktisk kan hjælpe til og styre redskaberne, fordi de er lavet i en passende størrelse. Bestil haveredskaberne til børnene i dag og få leveret til din adresse eller besøg din lokale jem & fix.