Frø


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter
Kategorifilm Forspiring Froe Weibull Videofront Web

Sådan forspirer du frø

Frø til blomster-, køkken- og urtehaven

Intet er bedre end en blomstrende og frodig have. Uanset om det er blomster, grøntsager eller krydderurter, der fylder i haven, er skønt med en masse forskellige planter og blomster. Har du en masse højbede, du skal have frø til eller mangler du inspiration til, hvad du skal plante i haven? Så gå på opdagelse i jem & fix' store sortiment af billige frø til dyrkning i haven, i altankasser, i plantekrukker eller drivhuset.

Blomsterfrø i alle regnbuens farver

Vi har bogstaveligt talt blomster i alle regnbuens farver, og der er helt sikkert også nogle, der passer til din have. Nogle sommerblomster egner sig bedst til udendørs krukker, hvor de efter en kort forspiringsperiode i minidrivhus kan plantes ud, når der ikke længere er risiko for nattefrost. Fordelen ved at plante frø i krukker til haven er, at du kan flytte dem rundt efter behov, hvilket er meget praktisk til fx de blomster, der ikke tåler direkte sol. Andre frø kan sås direkte på voksestedet og skal blot passes med den rette vanding og gødning. Når sommerblomsterne blomstrer, kan du også få glæde af blomsterne indendørs, da mange af dem er velegnet som snitblomster i skønne buketter.

Bliv selvforsynende med grøntsagsfrø

Leder du efter et stort udvalg af billige frø til køkkenhaven og drivhuset? Så er du havnet det rigtige sted. I denne kategori finder du nemlig alt, hvad hjertet kan begære af grøntsagsfrø til fx agurker, tomater, radiser og ærter. Uanset om du har en stor køkkenhave eller blot et lille stykke til grøntsager, kan du finde frø her til såning, så du kan få hjemmedyrkede grøntsager.

Nogle frø skal forspires, mens andre sås direkte på voksestedet. Nogle grøntsager som salathoveder skal have god plads for at gro, mens andre gerne må stå lidt tættere. Grøntsagsfrø fås også i såbånd, hvor frøene ligger i den rette afstand – det gør det meget nemmere for dig at så frøene. Og samtidig får du en helt lige linje med såbånd. Du finder også et bredt udvalg af frø, der er velegnet til dyrkning i drivhuset som chilier, agurker og tomater. De fås i mange forskellige sorter, som passer til dine smagsløg.

Hjemmedyrkede krydderurter

I jem & fix har vi også et bredt udvalg af krydderurter til at give det sidste pift til maden. Timian, purløg, rosmarin og basilikum er blot nogle af de krydderurter, som du kan finde frø til her. Du kan ofte dyrke krydderurterne både inde og ude eller tage dem ind til efteråret, så du året rundt har friske krydderurter at bruge af til madlavningen. Ud over det er hyggeligt at dyrke sine egne krydderurter, kan der også være en del penge at spare, i stedet for at købe en ny plante hver gang, du skal bruge noget.

Så fyld indkøbskurven her i webshoppen eller i din lokale jem & fix med en masse spændende frø til haven. Vi har også en masse dele til forspiring som minidrivhusene og spagnumpotter, som du kan bruge til at klargøre frøene, inden de plantes ud i jorden.