Varmepumper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Skab et rart indeklima med en økonomisk varmepumpe

Opvarm boligen på en smart måde og spar penge på varmeregningen med en effektiv varmepumpe. Vores udvalg af varmepumper passer til den private bolig, men er også den ideelle løsning til sommerhuset – både til at opvarme, afkøle og ikke mindst til at affugte. Varmepumpen kan sagtens fungere som eneste varmekilde på et mindre areal, som fx i kolonihavehuset eller sommerhuset.

Ved at installere en varmepumpe derhjemme kan du spare rigtig mange penge på varmeregningen, hvis du hidtil har haft el-, olie/gas-, eller brændeovn som din primære opvarmningskilde. En varmepumpe kan både bruges til at sende kold og varm luft ind i boligen, og den er derfor anvendelig på alle tidspunkter af året. En varmepumpe er et rigtig godt supplement til dine andre opvarmningskilder, hvis du mangler ekstra varme om vinteren.

I jem & fix forhandler vi varmepumper af mærket Qlima, som har over 30 års erfaring med varmepumper, og som er den førende på markedet i Europa. Qlima varmepumper er kendetegnet ved at være udført i høj kvalitet og ved at være enkle at betjene. Flere af Qlimas varmepumper er særligt udviklet til de kolde, nordiske vejrforhold, hvilket vil sige, at de har en ekstra høj varmeeffekt, samt at de hurtigt kan varme et helt rum op.

Du finder et udvalg af Qlima varmepumper og reservedele på siden her. Se også vores øvrige kategorier, der kan give dig varmen på en kold dag som fx brændeovne, varmeblæsere og gas- og petroleumsovne.