Kiler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Kiler & styreklodser

Skal du i gang med at lægge nyt gulv eller tag, eller skal du sætte paneler op? Så se blot videre på siden her, hvor du finder kiler og styreklodser til mange forskellige opgaver i forbindelse med gulv- og taglægning samt andre byggeprojekter ude og inde.

I jem & fix forhandler vi kiler fra Knudsen Kilen. Knudsen Kilen er et dansk firma, og selve kilen er mere end 50 år gammel og er efterhånden blevet verdensberømt for dens kvalitet og holdbarhed. Knudsen Kilen er nemlig udført i en utrolig solid og robust kvalitet, der hverken flækker eller revner, selv ikke hvis den bliver gennemboret af skruer eller søm. Kilen er endvidere udført i et materiale, der ikke påvirkes af hverken fugt, råd eller eller svamp. Knudsen Kilen er derfor særdeles økonomisk og holdbar, da den kan anvendes i rigtig mange år.

Der findes forskellige kiler til forskellige opgaver, og i jem & fix' sortiment finder du både kiler til opklodsning, monteringsopgaver og til brug som underlag i forbindelse med gulvlægning. Fx er den brune kile velegnet til opklodsning, mens den orange kile egner sig godt til lodrette monteringsopgaver. Du kan købe kilerne hver for sig eller i en bøtte med forskellige størrelser, så du har til mange forskellige slags opgaver.