Tilbehør til gulv, loft og vægge


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Tilbehør til gulve, lofter og vægge til skarpe priser

Her på siden i kategorien tilbehør til gulve, lofter og vægge har vi samlet alt tilbehør og udstyr, som du kan bruge til montering og optimering af gulve, lofter og vægge i dit hjem. Med det rigtige udstyr bliver det nemmere at fikse projekterne i hjemmet. Kig videre her på siden og find det som du skal bruge til gulvet, loftet eller væggene i hjemmet.

Altid lavpris på byggematerialer og tilbehør i jem & fix 

I jem & fix har vi et stort udvalg af udstyr til forbedring og montering af gulve, vægge og lofter, som du kan se lige her på siden. Når du handler i jem & fix, så slipper du for at gå og vente på ”det gode tilbud” eller ”den rette mængderabat” (hvor du ender med at skulle købe flere styk, end du skal bruge), for i jem & fix har vi nemlig lavpriser på alle vores varer hver eneste dag, så du kan handle dét, du skal bruge, når du skal bruge det. Med vores lavpriser kan du købe billige byggematerialer og tilbehør i din lokale butik hver dag. 

Handl online nemt her eller besøg din lokale jem & fix-butik

Når du vil købe gulvtilbehør, loftstilbehør eller vægtilbehør hos jem & fix, så kan du tage hen i din lokale butik og få varerne med dig hjem med det samme – husk at du kan tjekke lagerstatussen hjemmefra, så du ikke kører forgæves. Vil du hellere handle online, så kan du heldigvis også gøre det. Når du handler online så kan du få leveret varerne leveret til din adresse indenfor få dage.