Øvrige havemøbler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Øvrige havemøbler til hygge og samvær i haven

Hvis du er på udkig efter flotte havemøbler til terrassen eller et specielt havemøbel, der er perfekt til den der solrige plet i baghaven, så er du kommet til det rigtige sted. Hos jem & fix har vi et stort udvalg af havemøbler til gode priser, der alle er velegnede til udendørs stunder med ren afslapning i det dejlige vejr eller til at understøtte hyggeligt samvær med familien.

På denne side har vi nemlig samlet alle vores øvrige havemøbler, der alle fungerer som supplement til dine traditionelle havemøbler og går fint i spænd med dine øvrige udemiljøer på terrassen, på altanen eller i pavillonen.

Kig videre her på siden og gå ikke glip af alle vores andre havemøbler, så klik videre på en af disse sider for også at se udvalget af Loungemøbler, Solvogne, Havestole og Bord/bænkesæt. I jem & fix lavprisbyggemarked har vi altid et stort udvalg af varer til markedets laveste priser. Bestil det du mangler lige her på siden eller besøg din lokale jem & fix-butik. 

Brug et haveskab til udendørs opbevaring

Har du en altan eller terrasse med masser af smukke potteplanter, så har du sikkert brug for et sted i nærheden, fx et haveskab, hvor du let og tilgængeligt kan opbevare dine ekstra krukker og haveredskaber, når de ikke er i brug. Med et haveskab kan du få masser af praktisk opbevaringsplads udenfor på en flot og pladsbesparende måde, så du altid har redskaberne lige ved hånden. Se bl.a. udvalget af haveskabe fra Keter, hvoraf flere er udstyret med låger, så indholdet kan gemmes sikkert af vejen.

Et havebord er også meget anvendeligt til udendørs opbevaring, særligt hvis du har en altan, og du drømmer om mere plads til blomsterkrukker. Farverige blomster og grønne planter skaber en hyggelig atmosfære på altanen, og det kan et altanbord tilbyde plads til, da der på et altanbord ofte er rig plads til flere blomsterkrukker på én gang. Et altanbord har også ofte ekstra hylder, så der er flere niveauer, hvor du kan stille ting på, og derfor er det også smart til opbevaring af redskaber og krukker, der ikke er i brug. 

Hængekøjer til afslapning haven

Hængekøjer er indbegrebet af sommer, og man får automatisk lyst til at slænge sig ned i hængekøjestoffet og lade sig selv døse hen for en stund for at drømme om grønne palmer og tropiske sandstrande. Med en hængekøje fra jem & fix kan du heldigvis nyde godt af de varme dage derhjemme i din egen have. Her på siden kan du nemlig finde et udvalg af komfortable hængekøjer i forskellige designs. Her finder du: 

  • Hængekøjer med stativ
  • Hængekøjer til ophængning

Hængekøjer kan fås i forskellige udgaver afhængigt af, om den skal være fritstående på et stativ, eller om den skal være til ophængning med stropper, fx imellem to træer. Vi har både hængekøjer med stativ og hængekøjer til ophængning. 

Leder du efter en klassisk hængekøje, så finder du også det nødvendige hængekøjetilbehør her på siden, fx disse Stropper til ophængning af hængekøjer, så din nye hængekøje bliver hængt sikkert op. Har du en hængestol, så kan ophængsstropper også bruges til at montere denne, fx under en robust gren, som kan holde til belastningen.

Udendørstæpper til terrassen

Køb et udendørs plasttæppe i jem & fix og skab et endnu hyggeligere opholdsmiljø på terrassen. Placer tæppet ved dine terrassemøbler for at afgrænse siddeområdet, på samme måde som du ville gøre det indenfor i stuen. Udendørstæpper fungerer som prikken over i’et sammen med havemøbler, fordi tæppet binder hele havemøblementet sammen. Derudover er udendørs tæpper en nem måde at udsmykke terrassen på, hvis du synes at den mangler lidt ekstra pynt. Stil et par plantekrukker eller lanterner ved et af tæppets hjørner for at skabe en hyggelig stemning, der indbyder til ophold. 

Udendørs tæpper af plast kan også med fordel bruges som et flot underlag i forteltet til campingvognen, eller som underlag til en hyggelig picnic i baghaven.