TV-ophæng


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

TV-ophæng til vægmontering af dit TV – find det rette ophæng her

På siden her finder du et udvalg af tv-ophæng og vægbeslag til tv, så du kan montere dit fladskærms-tv lige, hvor det passer dig. Flere af vores tv-ophæng er med kip og drejefunktion, og alle modeller er nemme at samle og montere. Dette gør også, at der er flere placeringsmuligheder i forhold til, hvor du vil hænge dit tv op. Vores udvalg af tv-ophæng passer til forskellige slags fladskærm-tv og er nemme at indstille til det tv, du har. 

I dagens moderne hjem er fladskærms-tv blevet et centralt element i stuen. Med det slanke design og den tynde profil giver de os mulighed for at nyde fantastiske billedkvaliteter uden at fylde rummet med store og klodsede tv-møbler. Ved at montere dit tv på væggen med et tv-beslag får du ikke kun et elegant udtryk, men du frigiver også værdifuld gulvplads og skaber en mere åben atmosfære i stuen. 

Hos jem & fix os finder du et stort og kvalitetssikkert udvalg af tv-beslag til vægophæng af TV’er og monitors.

Få mere plads i din stue på en stilfuld måde

Med et tv-ophæng kan du frigøre værdifuld gulvplads i din stue på en stilfuld måde. Ved at montere dit fladskærms-tv på væggen får du ikke kun mere plads under tv'et, men skaber også et let udtryk i rummet, da tv'et ikke behøver at have et TV-møbel under sig. Det giver dig mulighed for en mere personlig indretning, hvor du kan placere andre ting på den tidligere tv-plads. Vores udvalg af tv-ophæng inkluderer forskellige modeller med kip- og drejefunktion, så du kan justere synsvinklen og finde den perfekte position for dit tv. Gør din stue mere rummelig og stilfuld ved at vælge et tv-ophæng i dag.

Kan alle TV hænges op?

Et af de mest almindelige spørgsmål, når det kommer til vægmontering af tv'er, er, om det er muligt at hænge alle typer tv'er op. Svaret er stort set altid ja. De fleste moderne fladskærms-tv'er er designet til at være kompatible med tv-ophæng. Det vigtige er at sikre, at tv'et har et VESA-standard monteringshulmønster. VESA (Video Electronics Standards Association) standarden definerer monteringshullernes placering på bagsiden af tv'et. Ved at kende VESA-målene på dit tv kan du vælge det rigtige tv-beslag, der passer til dit tv og sikrer en sikker og stabil montering.

Hvilket TV-ophæng passer til mit TV?

Når du vælger et tv-beslag til vægmontering af dit tv, er det vigtigt at overveje nogle faktorer for at få den bedste oplevelse. Først og fremmest skal du tage højde for størrelsen og vægten af dit tv. Tv-beslag kommer i forskellige størrelser og vægtkapaciteter, så sørg for at vælge et beslag, der passer til dit tv's specifikationer. 

Derudover er det vigtigt at tage stilling til funktionaliteten af beslaget. Ønsker du et fast beslag, der holder dit tv tæt på væggen, eller foretrækker du et beslag med kip- og drejefunktion, der giver dig mulighed for at justere synsvinklen? Vores sortiment omfatter forskellige typer tv-beslag med forskellige funktioner, så du kan vælge det, der passer bedst til dine behov og præferencer.

Hvor højt skal et TV hænge på væggen?

Den ideelle højde for at hænge dit tv på væggen afhænger af flere faktorer, herunder størrelsen på dit tv, afstanden til dine siddepladser og personlige præferencer. Som tommelfingerregel anbefales det at placere midten af tv-skærmen på øjenhøjde, når du sidder ned. Dette giver den mest behagelige seeroplevelse og minimerer belastningen på nakken. Det er også vigtigt at tage højde for, om du har andre møbler eller indretningselementer, der skal tages i betragtning. Hvis du er i tvivl, kan du altid søge råd fra eksperter eller læse mere om anbefalede tv-monteringshøjder i tv-ophængets monteringsvejledning.

Kan man hænge et TV op på en gipsvæg?

Ja, det er muligt at montere et tv-beslag på en gipsvæg, men det kræver korrekt installationsteknik og de rigtige vægmonteringskomponenter. Gipsvægge kan være mere skrøbelige sammenlignet med andre vægtyper som beton eller murværk, så det er vigtigt at vælge et beslag, der kan fæstnes på gipsvægge. Disse beslag er normalt udstyret med specialskruer og ankre, der kan forankre beslaget sikkert i væggen. Du kan også tilkøbe rawplugs til gipsvæg hos jem & fix. Hvis du ikke har erfaring med vægmontering eller er usikker på, hvordan du skal gøre det, anbefales det at søge professionel hjælp eller rådgivning for at sikre en sikker og holdbar installation.

Køb beslag til TV hos jem & fix

Se nærmere på vores udvalg af tv-ophæng til lave priser her på siden og køb dit nye tv-ophæng online, eller tag forbi en af vores jem & fix-butikker landet over og få inspiration til hvilket tv-ophæng, der kan passe til dit tv og din stue. Vores tv-beslag er nemme at samle og montere, og de er kompatible med forskellige typer fladskærms-tv.