TV-ophæng


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

TV-ophæng & vægbeslag

I dag er tv'et kun blevet tyndere og tyndere og fylder efterhånden kun få cm i tykkelsen. Hvis du dertil monterer dit tv på væggen med et tv-ophæng, har du yderligere plads under tv og får et let udtryk i rummet, da tv'et fx ikke behøver at stjæle bordplads. Det giver desuden mulighed for en mere personlig indretning i stuen, hvor tv'et ikke dominerer på samme måde, da der kan stilles andre ting, hvor du normalt ville have haft dit tv stående.

På siden her finder du et udvalg af tv-ophæng og vægbeslag til tv, så du kan montere dit fladskærms-tv lige, hvor det passer dig. Flere af vores tv-ophæng er med kip og drejefunktion, og alle modeller er nemme at samle og montere. Dette gør også, at der er flere placeringsmuligheder i forhold til, hvor du vil hænge dit tv op. Vores udvalg af tv-ophæng passer til forskellige slags fladskærm-tv og er nemme at indstille til det tv, du har.

Se nærmere på vores udvalg af tv-ophæng til lave priser her på siden og køb dit nye tv-ophæng online, eller tag forbi en af vores jem & fix-butikker landet over og få inspiration til hvilket tv-ophæng, der kan passe til dit tv og din stue.