Forspiring


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter
Kategorifilm Forspiring Froe Weibull Videofront Web

Sådan forspirer du frø

Alt til forspiring

Synes du også, at der ofte går alt for lang tid, fra dine frø bliver til blomster? Så hjælp processen lidt på vej med forspiring. Forspiring i vindueskarmen eller i forspiring minidrivhus forkorter nemlig spiringsprocessen betydeligt, og dine frø er knap så sårbare, som hvis de blev sået direkte på friland. Hvis dine blomster eller grøntsager senere skal plantes ud på friland, kan forspiring nemlig gøre planterne mere robuste, så de nemmere klarer flytningen fra inde til ude. 

I denne kategori finder du et udvalg af varer, der kan hjælpe dig godt i gang med forspiring, så du kan springe ventetiden over. Fx er et minidrivhus til vindueskarmen særdeles effektivt til at speede spirings-processen op. Et minidrivhus i plast er nemlig designet til forspiring af både blomsterfrø og grøntsagsfrø som chilifrø og agurkefrø m.m. Minidrivhuset har indbygget selvvanding, og under de rette temperatur- og lysforhold vil du se spirer efter blot få dage. 

Det er også på her, du finder de praktiske sphagnumpotter, der kan plantes direkte ud i blomsterbedet, når dine planter er færdig med forspiring. På den måde undgår du at komme til at beskadige de skrøbelige rødder under udplantningen. Se udvalget af varer, der kan sætte gang i forspiring, så du hurtigere kan få glæde af dine hjemmedyrkede planter og grøntsager, og køb dine grøntsags- og blomsterfrø online i vores webshop, eller kig ind i en af vores mange butikker.