Betonblander


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Betonblander til det veludførte murerarbejde

Når du skal blande beton, cement eller mørtel til diverse mureropgaver, har du brug for en betonblander eller et særligt piskeris til mørtel, da det ikke kan gøres ordentligt ved almindelig håndkraft. I jem & fix har vi flere varer, som du kan bruge, når du skal blande beton, cement eller mørtel, men en klassisk betonblander er klart det bedste redskab, hvis du skal blande beton. På siden her kan du se vores udvalg af artikler, der hører under kategorien betonblander. Blandt andet kan du få en super praktisk og utrolig prisbillig betonblander på et flytbart stativ. Denne betonblander har en tromlevolumen på 125 liter. Denne betonblander er særdeles velegnet til større mureropgaver, hvor du skal bruge meget mørtel. Til de lidt mindre projekter er en elektrisk blande- og røremaskine et godt valg. Denne udgave af blandemaskinen kan sammenlignes med et stort piskeris, og det er velegnet til brug med både mørtel, cement og beton.

Har du brug for tips og tricks om hvordan du får den bedste mørtel, blandingsforhold m.m, så giver handyman Kuno Bonne en masse gode råd i videoen her.

Kig ind i din lokale jem & fix-butik og se udvalget af artikler i kategorien betonblander. Så kan du hurtigt få fixet murerarbejdet.