Tilbehør til borde


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Tilbehør til borde

Når du anskaffer dig en ny bordplade fx til køkkenet, skal du tage stilling til, om du også skal have en bagkantliste eller lignende som afslutning for fx at beskytte din bordplade. På denne side kan du netop finde et stort udvalg af tilbehør til din nye bordplade til lave priser.

Her kan du finde flere forskellige former for bånd, lister, mm., som passer til de fleste bordplader. Du kan fx fuldende din bordplade med flotte kanter ved at påsætte kantbånd på bordpladens sider. Kantbåndene fås i flere farver, så du kan finde det bånd, der passer til din bordplade. Har du fået ny bordplade i køkkenet, får du også den flotteste afslutning mellem bordplade og væg med en bagkantsliste. Vores bagkantslister fås ligeledes i flere forskellige farver, så du kan få en, som passer til den bordplade, du har. På siden her finder du også tilbehør som hjørnesamlelister, der kan give en flot samling af dine bordplader, som samtidig beskytter mod fugt og snavs nede i selve samlingen.

Vores tilbehør til bordplader er desuden lette selv at montere og samle og kan købes til lave priser. Find den form for tilbehør til din bordplade, som du mangler, i vores udvalg her på siden eller kig forbi din nærmeste jem & fix.