Hunde- og katteartikler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Hunde- & katteartikler – Sjov og forkælelse til dit kæledyr

Er du en glad ejer af en hund eller kat, og leder du udstyr til dit/dine kæledyr? Så er dette siden for dig. På denne side har vi nemlig samlet alle vores katte- og hundeartikler, så du nemt kan købe dyreartikler online her på siden, eller du tage hen i din lokale jem & fix, hvor for at købe dyreartikler til faste, lave priser – på den måde kan du købe nyt kæledyrsudstyr, uden at det koster dig en bondegård.

Hundekurve og hundetæpper – til hunde, der skal ligge ekstra godt

Her på siden finder du et kvalitetssikkert udvalg af hundekurve, hundemadrasser og kæledyrssenge som din hund (eller kat) helt sikkert vil elske dig for. Med en ny hundekurv fra jem & fix kan din hund nemlig komme til at ligge ekstra dejligt, uden at det behøver at være dyrt, og du kan frit vælge imellem forskellige modeller af hundekurve, så du kan finde den type, der passer bedst til netop din hund.

I sortimentet har vi forskellige slags hundesenge og kæledyrstæpper, som egner sig til forskellige formål. Større hundekurve og -senge egner sig rigtigt godt til en fast plads i hjemmet, mens hundemadrasser, hundetæpper og donutsenge samt andre små kurve er nemmere at flytte rundt på og tage med, hvis der skulle blive behov for det, fx hvis kæledyret skal med i sommerhus. Hvor stor din nye kæledyrsseng skal være, afhænger naturligvis også af størrelsen på dit kæledyr.

Det er rart for hunden/katten at have flere valgmuligheder, når det er tid til afslapning – måske vil kæledyret gerne være i det samme rum som dig, og det kan betyde flere kurve/tæpper i hjemmet. Tager du somme tider din firbenede ven med på køreture eller naturudflugter, så er et transportabelt hundetæppe en praktisk ting at have med. Et transportabelt hundetæppe har den fordel, at det kan rulles sammen, hvilket gør det nemmere at tage med på tur, da det nemt at have med at gøre samt fylder mindre end andre tæpper. En transportabel hundeseng kan bruges i sommerhuset, på vandreture og på picnics og det er også meget velegnet til brug som liggeunderlag for hunden i bilen. Med et sammenrulleligt hundetæppe har din hund altid et blødt sted at lægge sig, når den er med dig ude af hjemmet.

I sortimentet findes mange forskellige slags kæledyrssenge, som du kan forkæle dit kæledyr med.

Kølemåtter til hunde – hjælp din hund med at køle af, når det er varmt 

Om sommeren er der mange hunde, som er i risiko for at blive overophedede, fordi de har svært ved at komme af med varmen på egen hånd, når det er rigtigt varmt, da de ikke sveder på samme måde som mennesker. I stedet bruger hunde tungen, poterne og vejrtrækningen til at køle sig selv af, bl.a. ved at trække vejret hurtigere. På solrige, varme dage kan det dog være svært for hunden selv at regulere kropsvarmen tilstrækkeligt, specielt hvis hunden er ude i solen. Derfor kan det være en god idé at hjælpe hunden med afkølingen, så den ikke risikerer at overophede. Her på siden finder du smarte kølemåtter til hunde, som din hund eller kat kan ligge på. 

Kølemåtter til hunde indeholder en naturligt kølende gel-masse, som hjælper hunden af med overskydende varme, når den ligger på måtten. Gel-massen er naturligt kølende, og måtterne skal derfor ikke køles ned på forhånd for at virke. Kølemåtten har en god effekt på poter, mave og lysken, hvor pelsen er tyndest.

Efter hunden har ligget på måtten i længere tid, vil kølemåttens effekt aftage, men efter en kort pause, hvor hunden ikke ligger på den, vil den kølende virkning igen være effektiv.

Kølemåtter kan bruges indenfor, udenfor i skygge samt som underlag i bilen, hvilket er smart, hvis du skal have hunden med ud at køre i en varm bil. Bemærk: Selvom dit kæledyr ligger på et kølende underlag, så må du aldrig efterlade kæledyret i en uventileret bil om sommeren, da der er risiko for at kæledyret overopheder.  

Mad- og vandskåle til hunde og katte – køb billige skåle til dit kæledyr i jem & fix

De fleste kæledyr spiser af den samme skål flere gange om dagen, og derfor er det en god idé at købe foderskåle af god kvalitet, som kan holde til at blive brugt hver dag. Hos jem & fix finder du hundeskåle og skåle til katte til fordelagtige, lave priser, så du ikke behøver at betale en bondegård for tilbehøret til din hund eller kat. Alle vores dyreartikler er naturligvis af høj kvalitet, så det kan holde til at blive brugt. 

Vælg imellem hundeskåle af plast eller metal og husk at købe to styk, så du har en skål til foder og en skål til vand. Vi har også sammenfoldelige skåle, som fylder meget mindre, så de er nemme at have med i tasken, når I er på tur. I jem & fix kan du også købe lækkert hundefoder og kattefoder samt godbidder, der kan bruges til belønning og træning.

Har du en meget energisk og madglad hund, så kan du overveje at udfordre din hund med et foderlegetøj eller et aktivitetsspil, hvor du kan gemme godbidder i, så din hund skal yde lidt, for at få adgang til maden. Foderlegetøj er godt for hunde, fordi det stimulerer deres intellekt, da de selv skal finde ud af at løse ”gåden” om, hvordan de får fat i godbidderne. Foderlegetøj er designet til at hunden skal bruge snuden eller poterne til at skubbe til bolde eller brikker, for at få en godbid som belønning. I sortimentet har vi flere sjove foderbolde og aktivitetsplader, som du kan udfordre din hund med.

Spiser din hund sin mad alt for hurtigt, så kan du købe en Slow Feed-madskål, der er designet til at få hunde til at spise langsommere. Slow feed foderskåle har fx forhøjninger på bunden, så hunden skal bruge længere tid på at få al maden spist.

Hundelegetøj – Reblegetøj, pibedyr og bamser til lavpris

Her på siden har vi samlet en masse spændende hundelegetøj, som du frit kan vælge imellem, og som din hund vil takke dig for. Hos jem & fix har vi masser af forskellige pibende dyr, plysdyr formet som sjove figurer samt reb og knuder til sjov og leg, som du kan bruge sammen med din hund.

Det er både sjovt og sundt for hunden at lege med legetøj, som hjælper den med at holde sig aktiv og nysgerrig. Nogle hunde elsker pibedyr, mens andre er vilde med reb eller bamser. Uanset hvad din hund er til, så finder du helt sikker noget, du kan bruge lige her på siden. Med hundelegetøj købt jem & fix får du legetøj til hunde af høj kvalitet til de laveste priser.  

Spændende dyreartikler til fast lavpris i jem & fix 

Når du handler hos jem & fix, kan du enten vælge at købe dine hunde- og katteartikler online og få leveret direkte til din hoveddør, eller du kan vælge at kigge ind i en af vores mange fysiske butikker og se nærmere på udvalget af hunde- og katteartikler. Er der en bestemt vare, du gerne vil købe, kan du med fordel tjekke lagerstatus, inden dit besøg i butikken, så du slipper for at køre forgæves. Du kan se lagerstatus på alle vores hunde- og katteartikler under hvert enkelt produkt.