Ukrudtsmidler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Ukrudtsmidler til have og terrasse

Kæmper du også en indædt kamp med ukrudtet mellem fugerne på terrassen eller i indkørslen? Fortvivl ikke – i jem & fix finder du nemlig et stort udvalg af billige og effektive ukrudtsmidler og plænerens, så du én gang for alle kan blive skidtet kvit. Flere af ukrudtsmidlerne er klar til brug med det samme og virker effektivt på selv større arealer, så det er bare med at komme i gang, så du kan få en flot og ukrudtsfri have. 

Bekæmp vanskeligt ukrudt med ukrudtsmidler

Er du haveejer, ved du, hvor svært det kan være at holde ukrudtet nede. Når de grønne planter kommer op af jorden, kan man stå med følelsen af, at det aldrig stopper, fordi man lige har været i gang med skuffejern og hakke. Med de rette ukrudtsmidler slipper du for at knokle med ukrudtet, og du kan i stedet bruge tiden på at nyde haven. 

Noget ukrudt kan også være så vanskeligt, at det er svært at få slået ned ved håndkraft, så der er flere gode grunde til at vælge et ukrudtsmiddel til bekæmpelsen frem for hakke og jern. Ukrudtsmidlerne trænger ned i roden på ukrudtet og bekæmper hele planten, så den ikke kommer igen. I jem & fix har vi forskellige midler til at fjerne ukrudt, og nogle bruges helt lokalt på den enkelte plante, mens andre er til større arealer. Ukrudtsmidlerne kan være langtidsvirkende, så du har glæde af behandling i lang tid. 

Vær opmærksom på, hvor du bruger ukrudtsmidlerne, da de også kan slå planter ihjel, som du gerne ville beholde. Det er derfor vigtigt at være omhyggelig og præcis, når du bruger ukrudtsmidler. 

Ukrudtsmiddel til græsplæner

Ønsker du en grøn og flot græsplæne uden mælkebøtter og andet ukrudt, findes der ukrudtsmidler, der er lavet specielt til græsplænen. Hvor andre ukrudtsmidler slår alt grønt ihjel, og dermed også græsplænen, hvis du bruger dem der, så kan græsset godt tåle de særlige plænerens. Plænerensen trænger ned i roden på ukrudtsplanterne og bekæmper dem. Plænerens er den lette genvej til en grøn plæne og fås i spray for nem og præcis behandling af ukrudtsplanterne. For selvom græsplænen kan tåle plænerensen, er det stadig vigtigt kun at ramme ukrudtet. 

Find ukrudtsmidlerne i jem & fix

Jem & fix’ store udvalg af ukrudtsmidler gør det muligt for dig at finde lige den slags, der passer til dit behov - hvad end du har en stor terrasse og have eller det blot er til et mindre område. Vores ukrudtsmidler kommer desuden i forskellige mængder, og du kan fx købe en dunk på 5 liter, så du altid har noget ukrudtsmiddel stående eller i langt mindre mængder, hvis det er, hvad du ønsker. I jem & fix finder du både ukrudtsmidler, der er klar til brug fx i en praktisk spray eller som gel, der er nem at dosere, samt ukrudtsmidler, som er lavet som koncentrat, der blandes op med vand, til særligt genstridigt og vanskeligt ukrudt, såsom mælkebøtter og bjørneklo.

Se det store udvalg af ukrudtsmidler i en af vores jem & fix-butikker eller køb dine ukrudtsmidler online her på siden.