Sålbænke


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Sålbænke & vinduesbundstykker

Skal du have lavet nye vinduer eller fixe de gamle? Et af de vigtigste, men ofte oversete elementer ved et vindue, er en sålbænk. En sålbænk sørger nemlig for, at der ikke trænger vand ind i huset. Skal du udskifte dine gamle vinduer, er du med stor sandsynlighed også nødt til at skifte dine sålbænke, da det er svært at bevare en fornuftig og tilstrækkelig konstruktion, hvis man skifter vinduerne men beholder de gamle sålbænke. 

En sålbænk er en konstruktion, der leder regnvand væk fra vinduer og facade, for at undgå fugt- og skimmelskader. Sålbænke fremstilles i forskellige materialer, hvoraf de mest anvendte er skifer, beton og tegl. Tidligere har man også lavet sålbænke i træ og mursten, men disse forekommer ikke så ofte længere, da de er mindre modstandsdygtige over for fugt og kulde. 
Fordelen ved en sålbænk i skifer er at den er meget nem at udskifte. Hvis du har en gammel sålbænk i et andet materiale der trænger til en udskiftning, er det således en udmærket idé at vælge en ny i skifer, da den blot skal fastgøres ved hjælp af metalbæringer. Husk at beskytte dine vinduer med malertape, når du monterer dine nye sålbænke. 

Her kan du se en video med tips og trick til montering af sålbænk, og i videoen her bliver du guidet igennem montering af vinduesbundstykke.