Bordlamper


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Flotte og billige bordlamper

Mangler du en ny skrivebordslampe eller måske en bordlampe til natbordet? I jem & fix har vi et kæmpe udvalg af diverse elartikler og artikler inden for belysning, og vores store sortiment omfatter naturligvis også lamper og bordlamper til alle boligens rum. På siden her har vi samlet vores gode udvalg af flotte og billige bordlamper, som er ideelle at bruge som arbejdslamper eller natlamper til godnat-læsningen. Og mangler du en billig bordlampe til værkstedet, kan du med garanti finde en ny her på siden. 

Leder du efter andre former for lamper end bordlamper, kan du også kaste et blik på vores udvalg af gulvlamper og væglamper til indendørs brug. Vi har også et stort varieret udvalg af lamper til montering udendøre, som du kan se nærmere på her.

Se udvalget af billige bordlamper på siden her og bestil dine lamper online - så leverer vi direkte hjem til dig inden for ganske kort tid. Du er naturligvis også velkommen til at kigge ind i en af vores mange lokale butikker, så du kan tage din nye bordlampe i nærmere betragtning inden du vælger.