Isolering


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Isolering i høj kvalitet

Isolering af din bolig er en vigtig faktor i bevarelsen af et sundt og godt indeklima, og samtidig giver isolering også besparelser på varmeregningen, ligesom det bidrager til et grønnere miljø. Og heldigvis er indvendig isolering både nemt og billigt at foretage selv. I jem & fix finder du et udvalg af forskellige isoleringsmaterialer til både væg, gulv og loftsisolering.

Få fx isolering i form af plastfolie i genanvendeligt plast, som forhindrer fugt, og som imødekommer de krav, der kan stilles om dampspærre til gulv, loft samt vægge. Fordi folien er produceret i 100% genanvendeligt plast, og det holder tilmed i minimum 20 år. Du kan på siden også finde isolering som gulvplader i EPS isoleringsmateriale. De bruges til at isolere i byggeriet og er nemme at arbejde med og tilpasse til dit gulv i størrelsen.

I jem & fix finder du mange former for isolering i flere forskellige materialer. Vil du gerne bruge glasuld til isolering, har vi ruller af holdbart glasuld, der er nemt at skære til og arbejde med. Det kan bruges til isolering i både loft, gulv og vægge og er tilmed ubrændbart. Se nærmere på siden her, og køb den form for isolering, du har brug for.