Vandsport


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Vandsport – spændende udstyr til vandsport hos jem & fix

Vandsport er en supersjov og udfordrende form for motion, og det er en letomgængelig sport, der kan dyrkes med forskellig intensitet, hvilket appellerer til store og små. 

Når sæsonen for vandsport for alvor sætter sine sejl i foråret, så er der rig mulighed for at sætte rammerne for mange, sjove vandsportsoplevelser med vandsportsudstyr fra jem & fix for hele familien eller til brug sammen med vennerne.

Hos jem & fix har vi nemlig et stort udvalg af udstyr til vandsport, sm kan købes online, så du har muligheden for at udforske vandsport, uden at det koster en hel eller halv bondegård at komme i gang. 

Se også vores øvrige udvalg af sportsudstyr til hjemmet i kategorien Sport & motion.

SUP boards – dyrk motion i smukke omgivelser

Her på siden har vi et stort udvalg af forskellige modeller SUP boards - også kaldet stand up paddleboards eller bare paddleboards – der bruges til paddlesurfing på roligt vand. Et paddleboard er et stort, aflangt bræt, ofte oppusteligt, typisk med en længde på over 2 meter, som er designet til, at man står på det, mens man padler med en pagaj. 

Hvis du er ny på et paddleboard, så vil du måske opleve, at det kræver lidt øvelse at mestre balanceevnen på et gyngende SUP board, men selvom det er udfordrende for de fleste i starten, så forbedres evnen efter kort tids øvelse. Udover balanceevne, så er det en fordel med gode mave- og armmuskler, da man skal kunne trække sig selv fremad med pagajen. Uanset din fysiske kondition, så er paddlesurfing en fleksibel form for vandsport, som kan dyrkes med den intensitet, som man selv ønsker, og netop derfor kan alle være med.

Selvom SUP boards er beregnet til at blive brugt stående, så kan de også sagtens bruges siddende – enten siddende på knæene eller på bagdelen, fx med et aftageligt sæde til paddleboardet. Det kræver lidt mindre balance at sidde end at stå, og de forskellige positioner kan også bruges til afveksling på længere paddleboardture. I sortimentet her på siden finder du også tilbehør til vandsport, fx tilbehør til dit paddleboard, så du kan sidde mere behageligt på SUP boardet med et ryglæn. 

Husk den lovpligtige svømmevest til dit paddleboard

Ifølge dansk lovgivning anses paddleboards for at være et mindre fartøj, og derfor gælder lovkravet om, at der skal medbringes én redningsvest pr. person, når man drager ud på vandet på et paddleboard. Hos jem & fix finder du et bredt sortiment af udstyr til vandsport, så mangler du en svømmevest til dit brug sammen med dit paddleboard, så kan du finde en her på siden. Når du køber en svømmevest, skal du vælge en, der er beregnet til brugerens vægt. Find svømmeveste her: 50-70 kg, 70-90 kg og +90 kg.

Læs mere om lovkravet her på Sikkerhedsstyrelsens hjemmeside, sik.dk

Sejl på udflugt i en oppustelig båd

Danmark er spækket med kringlede åer, smukke søer og indbydende kystbredder, og sikkert derfor er der mange, der fx drømmer om at tage på kanotur i den danske natur. At anskaffe sig en traditionel kano eller kajak er dog både dyrt, og det kræver meget opbevaringsplads at have sådant udstyr stående, når det ikke er i brug. Derudover er det ofte for svært og bøvlet at finde udstyr at leje, når lysten til en tur på vandet melder sig. 

Oppustelige kanoer, kajakker og både er derfor den perfekte løsning for dig, der ønsker en billig, praktisk og fleksibel måde at sejle på, og som ikke ønsker bøvlet med opbevaringen eller lejen. Oppustelige fartøjer er nemme at opbevare og er altid klar til at blive taget frem til brug. 

Her på siden har vi samlet et stort udvalg af oppustelige både og oppustelige paddleboards af god kvalitet ideelle til hobbybrug, så det netop ikke behøver at koste en bondegård at prøve vandsport eller tage på kanotur i ny og næ. Du kan læse meget mere om de enkelte oppustelige kanoer og oppustelige kajakker inde på produktsiderne.

Dyrk vandsport med den rigtige påklædning

Man siger, at der ikke findes dårligt vejr – kun dårlig påklædning. Det kan der måske være noget om, i hvert fald når det gælder en aktivitetsrig udendørsdag ved vandet. Størstedelen har et par badebukser eller en badedragt liggende i klædeskabet, som er god i svømmehallen eller på stranden på en varm sommerdag. Men skal du ud på vandet på et SUP board, hvor det ofte blæser lidt, og derfor godt kan blive køligt, eller skal du ud at ro i en båd, kano eller kajak, hvor der er stor risiko for vandsprøjt, så kan det være en god idé at overveje en våddragt. 

Våddragter er ideelle til vandsport, og de fås både til voksne og til børn enten med lange eller korte arme og ben. Våddragter er oftest lavet af neopren, fordi neopren har en god isoleringsevne, hvilket hjælper kroppen med at holde på varmen, og fordi det er et slidstærkt materiale, som kan holde til at blive brugt under krævende vandsport. Neopren er desuden hurtigttørrende og rart at have på. Derudover findes der også svømmesko, som er praktiske altid at have med ud, fordi de beskytter fødderne imod skarpe genstande i sandet og vandet.

Se hele udvalget af udstyr til vandsport på denne side, hvor vi har samlet alt det, du skal bruge for at kunne få en sjov og aktiv dag ved vandet. Hos jem & fix er det nemt at bestille vandsportsgrej online, altid til lavpris. På den måde kan du hurtigt blive klar til at dyrke vandsport med dit nye, prisrigtige udstyr.