Det er desværre ikke muligt at betale med gavekort på webshoppen i øjeblikket. Vi arbejder på at udbedre problemet. 

Sport & motion


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Træningsudstyr og fritidsaktivitet

Det bliver mere og mere almindeligt at bruge meget tid på sport og motion og på at holde sin krop ved lige. Men er du træt af at stå nede i fitnesscenteret hver dag, og kan du godt undvære de dyre medlemskontingenter? Så kan du med fordel etablere dit eget mini-fitnesscenter og dyrke sport og motion derhjemme. Det kræver faktisk kun et hurtigt besøg hos jem & fix. Her hos os finder du nemlig en masse forskelligt udstyr til sport og motion, som gør det muligt at skabe en træningsrutine derhjemme. 

Løbebånd, motionscykel eller romaskine

Har du pladsen i dit hjem, og leder du efter en træningsmaskine til den helt rigtige pris, så tag et kig på siden her, hvor du vil finde billige træningsmaskiner i høj kvalitet. For mange er det en drøm at eje sit eget løbebånd, sin egen motionscykel eller romaskine, så man ikke behøver at spilde tid på at transportere sig selv hen til træningscenteret hver dag. Med det rigtige udstyr derhjemme, kan du faktisk opnå lige så god en træning i din stue som i fitnesscenteret. Se fx vores spændende udvalg af løbebånd i forskellige prisklasser. Uanset hvilket et du vælger, så er løbebånd et af de mest effektive konditionsredskaber, du kan finde. Er du mere til spinning, så har vi også et godt udvalg af prisvenlige motionscykler, så du kan ræse derudad hjemme i stuen til underholdning fra din favoritstreamingtjeneste. Udover løbebånd og træningscykler, så har vi også romaskiner, som er en sjov og krævende aktivitet, der stiller krav til hele din fysik. 

Vandaktiviteter

Det skal være sjovt at røre sig og dyrke motion, så hvis du er en af dem, der ikke synes godt om løbebåndet eller træningscyklen i fitnesscentret, eller at du er en af dem, der bare ikke kan få nok af motion, så kan det være, at du kan finde noget interessant iblandt vores sortiment her på siden. Se fx vores udvalg af produkter til motion på vandet som fx SUP paddleboarding, der er en motionsform, der hurtigt er blevet meget populær de seneste par år. Hvis du gerne vil prøve kræfter med et paddleboard, så er vigtigt altid at huske redningsvesten, når du drager ud på vandet – også selvom du er en garvet svømmer. 

Hvis du er mere til roning, så har vi også et udvalg af kajakker, som er nemme at transportere, da de er oppustelige, og hvor der kan sidde to personer i en kajak. Det er både sjovt og krævende at sejle i kajak, så tag fx en ven eller et familiemedlem med og prøv en ny træningsform sammen eller drag ud på en hyggelig sejltur i det danske land.

Lavpris træningsudstyr i jem & fix

Se det store udvalg af lavpris sports- og motionsudstyr her på siden og køb dit nye udstyr online eller i en af vores mange butikker over hele landet.