Sport & motion


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Udstyr til sport & motion

Det bliver mere og mere almindeligt at bruge meget tid på sport og motion og på at holde sin krop ved lige. Men er du træt af at stå nede i fitnesscenteret hver dag, og kan du godt undvære de dyre medlemskontingenter? Så kan du med fordel etablere dit eget mini-fitnesscenter og dyrke sport og motion derhjemme. Det kræver faktisk kun et hurtigt besøg hos jem & fix. Her hos os finder du nemlig en masse forskelligt udstyr til sport og motion, som gør det muligt at skabe en træningsrutine derhjemme. 

Vandaktiviteter

Det skal helst være sjovt at røre sig og dyrke motion, så hvis du ikke synes godt om løbebåndet i fitnesscentret, eller du bare ikke kan få nok af motion, så kan det være, at du kan finde noget der tiltaler dig iblandt vores sortiment her på siden. Se fx vores udvalg af produkter til motion på vandet som fx SUP paddleboarding, der er en motionsform, der hurtigt er blevet meget populær de seneste par år. Paddleboarding er både sjovt og udfordrende, og det er en sport, der kan dyrkes mange steder. Det er bare vigtigt at huske redningsvesten, når du drager ud på vandet – også selvom du er en garvet svømmer. 

Hvis du er mere til roning, så har vi også et fint udvalg af kajakker, som er nemme at transportere, da de er oppustelige, og hvor der kan sidde to personer i en kajak. Ligesom paddleboarding, så er det både sjovt og krævende at sejle i kajak, så tag gerne en ven med under armen og prøv en af disse træningsformer sammen eller nyd en hyggelig sejltur i det fri.

Hjemmetræning

Er du mere til klassisk boldspil, så kan du finde bolde her på siden. Fodbold er en sportsgren med stor tilslutning, og ikke uden grund for fodbold er både underholdende, udfordrende og energikrævende. Det er en sportsgren, som kan trænes i baghaven såvel som på stadion, så længe du har en god bold at træne med. Se også vores kategori Udendørs lege, hvor du kan finde en masse andet spændende aktivitetsudstyr.

Se det store udvalg af lavpris sports- og motionsudstyr her på siden og køb dit nye udstyr online eller i en af vores mange butikker over hele landet.