Sport & motion


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Træningsudstyr og fritidsaktivitet

Det bliver mere og mere almindeligt at bruge meget tid på sport og motion og på at holde sin krop ved lige. Men er du træt af at stå nede i fitnesscenteret hver dag, og kan du godt undvære de dyre medlemskontingenter? Så kan du med fordel etablere dit eget mini-fitnesscenter og dyrke sport og motion derhjemme. Det kræver faktisk kun et hurtigt besøg hos jem & fix. Her hos os finder du nemlig en masse forskelligt udstyr til sport og motion, som gør det muligt at skabe en træningsrutine derhjemme. 

Løbebånd, motionscykel eller romaskine

Har du pladsen i dit hjem, og leder du efter en træningsmaskine til den helt rigtige pris, så tag et kig på siden her, hvor du vil finde billige træningsmaskiner i høj kvalitet. For mange er det en drøm at eje sit eget løbebånd, sin egen motionscykel eller romaskine, så man ikke behøver at spilde tid på at transportere sig selv hen til træningscenteret hver dag. Med det rigtige udstyr derhjemme, kan du faktisk opnå lige så god en træning i din stue som i fitnesscenteret. Se fx vores spændende udvalg af løbebånd i forskellige prisklasser. Uanset hvilket et du vælger, så er løbebånd et af de mest effektive konditionsredskaber, du kan finde. Er du mere til spinning, så har vi også et godt udvalg af prisvenlige motionscykler, så du kan ræse derudad hjemme i stuen til underholdning fra din favoritstreamingtjeneste. Udover løbebånd og træningscykler, så har vi også romaskiner, som er en sjov og krævende aktivitet, der stiller krav til hele din fysik. 

Lavpris træningsudstyr i jem & fix

Se det store udvalg af lavpris sports- og motionsudstyr her på siden og køb dit nye udstyr online eller i en af vores mange butikker over hele landet.