Smart pærer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Smart pærer til intelligent styring af lamperne i hjemmet

Med smart belysning kan du indstille og justere lyset i hjemmet, så det passer til dine behov og ikke er afhængigt af hvilke kontakter, der er installeret i huset. Et godt eksempel er, hvis du gerne vil kunne dæmpe lyset i en lampe, som ikke er dæmpbar, og hvor det heller ikke er muligt via kontakten. Her kan du i stedet købe en pære, som kan dæmpes uafhængigt af lampe og kontakt. På den måde kan du gøre belysningen i hjemmet personlig og hele tiden tilpasse den til familiens behov uden at skulle have fat i en elektriker til at ordne installationerne. Det er blandt andet derfor, at smart belysning er blevet populært i de danske hjem, og vi har i denne kategori samlet et udvalg af forskellige produkter, som kan bruges til intelligent lysstyring i hjemmet. 

Styr belysningen med en app

De fleste smart belysningsprodukter kan styres via en app, og derfor kan du tænde og slukke lyset, når du ikke er hjemme. Appen giver også et bedre overblik over dine forskellige pærer og lamper i hjemmet. Ofte vil du derfor få en bedre funktionalitet ved at bruge en app til at kontrollere lyset i hjemmet.

 

Lav dit eget belysningssystem

Med smart belysning kan du tilpasse belysningen i hjemmet, så den passer til dit liv og din hverdag. Der er mange muligheder for at justere belysningen. Du kan installere lyset til at tænde langsomt om morgenen, så du får en blid vækning eller dæmpe lyset om aftenen inden sengetid, så du ved, hvornår du skal i seng. Pærerne kan også købes i farvede udgaver, så du kan skabe en hyggelig belysning med farvet lys. Der er mange muligheder for at tilpasse belysningssystemet efter din hverdag.  

 

Indbrudsforebyggelse med smart belysning

En stor fordel ved smart belysning er, at du kan bruge det som indbrudsforebyggelse. Ved at få lyset til at tænde og slukke i løbet af dagen ser det ud til, at der er nogen hjemme, selvom du er på ferie. Du kan dermed simulere en hverdag, og det skulle gerne få tyvene på andre tanker. Bruger du smart belysning via app, kan du også tilgå systemet, når du ikke er hjemme, så hvis du skulle have glemt at tilpasse systemet inden rejsen, så kan du gøre det, mens du er væk.  

 

Find din smart belysning i jem & fix

Der er mange gode grunde til at vælge et smart belysningssystem til hjemmet. Det er forholdsvist nemt at komme i gang med, og når du først har lært systemet at kende, finder du ud af, hvor mange muligheder du har for at personliggøre belysningen i hjemmet. Hos jem & fix har vi et udvalg af forskellige belysningssystemer, som kan bruges for sig selv eller sammen med andre. Du kan på hvert produkt læse mere om, hvad der kræves for at få fuld udnyttelse af smart belysningen. Bestil online i dag og kom i gang med at installere smart belysning i dit hjem.