Bygningsbeslag


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af bygningsbeslag

Skal du i gang med at bygge en ny træterrasse, en ny carport eller et redskabsskur, eller har du gang i et andet større byggeprojekt? Så får du sandsynligvis brug for nogle robuste bygningsbeslag, som sikrer en stabil og holdbar konstruktion. Byggeprojekter kræver mange kræfter og meget tid, så slutresultatet skal gerne stå på mål kvalitetsmæssigt for den energi, der er lagt i udførslen af projektet, og med bygningsbeslag fra jem & fix er det intet problem. 

På denne side finder du et bredt sortiment af bygningsbeslag i høj kvalitet til samling af blandt andet træværk i forbindelse med alle mulige gør-det-selv-projekter. I stedet for at lave særlige udskæringer i træet de steder, hvor konstruktionen skal samles, er det nemlig langt nemmere at fastgøre samlingerne med robuste bygningsbeslag. Det giver ovenikøbet en holdbar og solid konstruktion, der vil holde i mange år. 

De bygningsbeslag, som du finder i vores sortiment, er galvaniserede og overfladebehandlede, hvilket sikrer, at de ikke korroderer og ruster med tiden. 

Vinkelbeslag, hjørnebeslag og bjælkesko

Hvis du har prøvet kræfter med et byggeprojekt før, så ved du, at vinkelbeslag er en meget anvendt og helt uundværligt beslagtype, som sikrer solide samlinger, når de monteres korrekt. Vinkelbeslag fås i mange størrelser og modeller fra de helt almindelige vinkelbeslag til fx vinkelbeslag med ribbe og kantforstærkninger. Inden du vælger vinkel- eller hjørnebeslag til dit byggeprojekt, anbefaler vi, at du undersøger, hvilke der passer bedst til netop dit projekt. En god huskeregel er at bruge to beslag pr. fastmonteret element, da dette giver den stærkeste beslagsamling. Husk også at udvælge de rigtige skruer til dit projekt. Du kan se vores store udvalg af skruer lige her.

På siden her finder du også et kvalitetsudvalg af bjælke- og søjlesko, som henholdsvis skal bruges, når bjælker skal fæstnes til andre bjælker i samme plan, og når søjler skal understøttes og monteres på underlaget. Her kan du købe bjælkesko i flere størrelser og søjlesko i både L- og U-modeller.

Beslag til havelåger og møbler

Har du et møbel eller måske en havehave, der trænger til en kærlig hånd og måske et nyt beslag, så kan du finde et det helt rigtige til formålet lige her på siden. Det er praktisk at have en havelåge, der kan lukkes i, så fx børn eller husdyr ikke forvilder sig ud af haven uden opsyn. Derfor er en havelåge med glipfald en smart opfindelse, da glipfaldet er en velkendt lukkemekanisme, som både er nem at bruge, og som sikrer at havelågen forbliver lukket. Derudover er det et nemt beslag at montere. Se også vores udvalg af Havelåger og fx Beslag til havelåge med H-hængsler og glipfald.

Møbelbeslag er på samme måde et meget anvendeligt beslag, som bruges til sammenføjninger af skuffer, skabe, bordplader og lignende. Vi har møbelvinkler i forskellige størrelser og modeller til forskellige behov, for med møbelbeslag er det nemmere at sætte to emner præcist sammen og dermed opnå et finere resultat.

Beslag til alle slags gør-det-selv-projekter

Inden du går i gang med dit næste byggeprojekt, kan det godt betale sig at kaste et blik på de mange forskellige bygningsbeslag, som du finder på siden her. Vi har de fleste former for bygningsbeslag lige fra hulbånd til multibeslag, vinkelbeslag, hulplader og bjælkesko, og vi har altid butikkerne fulde af byggematerialer til markedets laveste priser.