Lystræer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Lystræer til haven og huset

Når december nærmer sig, er det oplagt at gøre lidt ekstra ud af indretningen derhjemme og finde julepynten frem og anbringe stemningsfulde julelys rundt omkring boligen. I jem & fix elsker vi julen, og derfor har vi et stort julesortiment bestående af julepynt og julelys til markedets laveste priser. Så hvis du er på udkig efter billige juledekorationer, så er du landet det rigtige sted, for her hos os kan du finde en masse spændende pynt til både inden- og udendørs brug. 

På denne side kan se vore samlede udvalg af lystræer, men du kan også tage et smut forbi vores udvalg af billige lyskæder og evt. vores øvrige udvalg af julepynt med lys eller Pro julebelysning. I denne kategori har vi samlet alle vores flotte LED pyntetræer, så du nemt kan finde præcis det lystræ, som du har brug for til din juleudsmykning. Vi har både LED lystræer til udendørs og indendørs brug heriblandt kuppeltræer, buksbom, juletræer med lys og hængepile.

Lystræ med LED-lys

Et lystræ er et lille, kunstigt LED træ med integreret lys i, som ofte skal anbringes ved hjælp af et jordspyd i krukker eller direkte i jorden. Med et lystræ i en krukke kan du nemt udbrede den hyggelige julestemning til haven ved at anbringe et eller flere lystræer langs dit hjems indgangsparti, terrasse eller på din altan. Her vil et lystræ både være en smuk dekoration og bidrage til en opløftende stemning i den ellers mørke efterårs- og vintertid. 

Lystræer udendørs & indendørs

Hos jem & fix finder du pyntetræer med LED-lys til både inde og ude. Vil du eksempelvis pynte op til jul udenfor i din have med LED lystræer, så har vi et flot udvalg af lystræer i forskellige modeller, som passer til forskellige behov. Et lystræ med spyd kan sættes i jorden eller i en krukke udenfor, men du kan også tage krukken med træet med indenfor, hvor lyset vil bidrage til en hyggelig julestemning, hvor end det placeres. Med pyntetræer har du mulighed for at gøre din oppyntning mere personlig, da du kan finde pyntetræer i vores prisrigtige sortiment, som har bøjelige grene, så du kan forme dem, præcis som du vil.

Lystræer til haven

Man kan ikke lade være med at beundre alle de lysende juledekorationer, som man ser rundt omkring i haverne op til jul. Lys i haven har næsten en magisk effekt over sig, måske fordi dagslyset er begrænset på den tid af året. Et pyntetræ med lys er uden tvivl en smuk dekoration at sætte i sin have, og det vil skabe en hyggelig stemning omkring din bolig, som både du og de forbipasserende kan værdsætte. Har du fx buske eller træer i din have, så kan du med fordel også se vores udvalg af Lystov og Lysnet, som er ideelle som pynt til fx buske og flagstænger.

Når du har julepynt med LED i haven, kan du overveje at købe et døgnur, som sørger for at de lysende dekorationer tændes og slukkes på de rigtige tidspunkter hver dag. Det sparer dig både for tid og strøm. Et døgnur kan bruges til de strømforsynede pyntetræer.

I jem & fix elsker vi flotte julelys til lave priser

Foruden lystræer har vi i jem & fix' store julesortiment også et godt udvalg af dekorationslys, lyskæder, julepynt, gaveartikler samt lyskæder til montering flagstangen, så du kan få pyntet op med maner i både hus og have. Mangler du fx en klassisk, svensk lysestage til vinduet? Eller hvad med en lyskæde udformet som blinkende istapper? Du finder det hele i jem & fix.

Køb dine pyntetræer online eller i en af vores mange fysiske butikker landet over.