Pensler


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Pensler til maling og træbeskyttelse

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilken type pensel du vælger til dit malerarbejde. Derfor finder du i jem & fix et kæmpe udvalg af gode og billige malerpensler i forskellige størrelser, kvaliteter og materialer. Til de grovere udendørs maleopgaver som fx påføring af træbeskyttelse er en bred facadepensel et godt valg, mens en oval pensel med silk tip er rigtig god til de finere maleopgaver, hvor det er vigtigt med et ensartet resultat uden penselstriber. Sørg for at vælge den rigtige malerpensel til dit malerprojekt, så vil du få det bedst mulige resultat. Mange af vores pensler kan med fordel bruges til en del forskellige malerprojekter, men nogle passer bedre til indendørs projekter og andre til udendørs alt efter størrelse og tykkelse på penslen.

Vi har både store og små pensler, så uanset karakteren af dit malerarbejde finder du en pensel, der matcher dit behov. På siden her kan du købe dine pensler enkeltvis og til billige priser.

Se udvalget af billige pensler her, og køb dine nye malerpensler online. Du kan også besøge en af vores mange jem & fix-butikker og undersøge det store udvalg af pensler.