Spraymaling


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Spraymaling til alle overflader

Spraymaling er et must for den kreative gør det selv-type og kan anvendes til mange formål. Har du fx nogle kedelige gamle træstole, kan du med et par dåser spraymaling til træ i en frisk farve nemt pifte dem op, så de får nyt liv. Til mange malerprojekter er det også langt nemmere og hurtigere at bruge spraymaling frem for almindelig maling. Skal du fx male ru overflader eller flader dækket af rust, er spraymaling en god og nem løsning, da den bedre når ind i riller og hak, som ellers kan være svære at dække med pensel eller rulle.

I jem & fix finder du et stort udvalg af god og billig spraymaling til plastik og træ. Flere af vores spraymaling passer desuden til flere forskellige materialer, så du kan bruge den samme spraymaling til både træ, glas og forskellige typer plastik. Du bestemmer derfor selv, om du vil have en spraymaling til mangeartede overflader eller til et bestemt materiale.

Giv dine møbler nyt liv med spraymaling

Spraymaling er en nem måde at give dine møbler nyt liv. Er du blevet træt af en kedelig træoverflade eller vil du skifte farve på møblet, er det nemt at gøre med spraymaling. Du kan lave forskellige mønstre og effekter ved at bruge spraymaling. Læg fx et blad på stolen og mal over det, så der kommer et aftryk efterfølgende eller giv grebene en omgang maling for at friske møblet op. Der er mange muligheder og med spraymaling er det nemt at komme til på selv de svære steder. Derfor er det særligt velegnet, når møblerne skal have nyt liv. 

Spraymaling kan bruges til mange forskellige overflader, og de fleste i vores sortiment kan bruges til både træ, metal, glas, aluminium, sten og forskellige typer af plastik. Du finder også spraymaling særligt til radiatorer og metal med flotte effekter. På den måde kan du forny hele hjemmet også udendørs, hvor et hegn eller stakit i metal kan trænge til at blive frisket op.  

Sådan bruger du spraymaling

Det er vigtigt med et godt forarbejde, når du skal bruge spraymaling. Start med at rengøre overfladen og slib den eventuelt, så ujævnheder forsvinder. Slibestøv tørres af med en fugtig klud, og når overfladen er tør, er den klar til behandling. Det kræver lidt snilde at påføre spraymaling, så den bliver flot. For at undgå at den løber, skal den påføres i tynde lag, så i stedet for at male et område meget intensivt er det bedre at lave mange lag, så malingen kan tørre undervejs. På den måde undgår du løbende maling og eventuelle helligdage bliver dækket over ved andet eller tredje lag. 

Det er altid en god ide at påføre malingen udendørs og lave en god afdækning, så du ikke får maling på uønskede steder. Dåsen skal rystes godt inden brug og ryst også undervejs, så kuglen bevæger sig frit. Hold en afstand på 20-30 cm mellem spraydåse og emnet, der skal males. 

Du vælger selv, om du vil starte med at give emnet en omgang grunder (fås også som spraymaling), eller du bare maler direkte. Efterfølgende kan du også give overfladen en omgang lak for at øge beskyttelsen. 

Køb spraymaling hos jem & fix

Hos jem & fix har vi et bredt udvalg af billige spraymalinger, og du får et bredt udvalg af farver at vælge mellem. Du finder hele vores sortiment her på siden, men vær opmærksom på at farven på skærmen kan afvige fra den rigtige. Se hele udvalget her og bestil i dag eller besøg din lokale jem & fix, så du kan komme i gang med spraymalingen i dag.