Træbeskyttelse


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Træbeskyttelse mod vind og vejr

Træbeskyttelse til udendørs brug sikrer, at dit træværk holder til mange års omskifteligt vejr, og giver dig samtidig muligheden for at sætte lidt mere kulør på tilværelsen.

I jem & fix finder du træbeskyttelse i mange forskellige farver, og du finder naturligvis både olie- og vandbaserede udgaver. Leder du efter transparent træbeskyttelse, finder du det også her. Med transparent træbeskyttelse beskytter du dit træværk mod vind og vejr samt tidens tand.

Hvilken træbeskyttelse skal du vælge?

I jem & fix har vi et bredt udvalg af både vand- og oliebaseret træbeskyttelse i mange kvaliteter. Vælg som udgangspunkt vandbaseret træbeskyttelse til nyt og godt vedligeholdt træværk.

Til ældre, sprækket træværk og overflader, hvor vand ikke kan løbe bort, f.eks. havebordet, skal du vælge en oliebaseret træbeskyttelse.

Til bjælkehytter og andre træflader med åbne ender, anbefales en tyndt oliebaseret træbeskyttelse.

Transparent træbeskyttelse

Transparent træbeskyttelse tillader træets årer og struktur at træde tydeligt frem. Her på siden kan du desuden finde oliespray til hårdt træ, som renser og beskytter træets overflade mod skimmel og fugt, og som desuden er modstandsdygtig over for de skiftende vejrforhold, vi ofte oplever i Danmark. Olien er nem at fordele og påføre, da den kommer på spray, og den kan derfor nemt komme ned i besværlige revner osv. i eller mellem træværket.

Hvornår skal jeg male med træbeskyttelse?

Sensommeren er perfekt for at træbeskytte dit udendørs træværk. Når sommeren går på held, er det perfekt træbeskyttelses-vejr, da træværket er godt tørt og vejret er ikke for varmt. Husk at træbeskyttelsen skal være berøringstør før duggen falder.

Klargøring af gammelt træværk inden træbeskyttelse

Rengøring og grunding afrensning af træværket inden træbeskyttelse giver et flottere og mere holdbart resultat. Rengør gerne træværket med trærens, for at fjerne smuds og snavs. Du kan også få produkter mod belægninger. Fjern også løstsiddende maling og træfibre fra træværket og udskift råddent og ødelagt træværk.

Vær opmærksom på, at træfugtigheden på behandlingstidspunktet ikke må overstige 15%, hvilken gør sensommeren ideel til at behandle dit træværk.  

Træværket skal mindst have 2 lag træbeskyttelse. Endetræ og særligt udsatte overflader skal have 3 lag. Lagtykkelsen har nemlig betydning for, hvor godt træet er beskyttet. 

Få mere inspiration til at beskytte dit udendørs træværk mod vind og vejr i vores store udvalg af forskellige typer træbeskyttelse her på siden, og køb online eller besøg en af vores mange jem & fix-butikker.