Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Træbeskyttelse


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Webshop
Der er ingen varer der matcher dette filter

Træbeskyttelse mod vind og vejr

Heldækkende træbeskyttelse til udendørs brug sikre, at dit træværk holder til mange års omskifteligt vejr, og giver dig samtidig muligheden for at sætte lidt mere kulør på tilværelsen. I jem & fix finder du nemlig heldækkende træbeskyttelse i mange forskellige farver, og du finder naturligvis både olie- og vandbaserede udgaver. Leder du efter transparent træbeskyttelse, finder du det også her. Med transparent træbeskyttelse beskytter du dit træværk mod vind og vejr samt tidens tand.

I jem & fix har vi et bredt udvalg af både vand- og oliebaseret træbeskyttelse i mange kvaliteter. Transparent træbeskyttelse tillader træets årer og struktur at træde tydeligt frem. Her på siden kan du desuden finde oliespray til hårdt træ, som renser og beskytter træets overflade mod skimmel og fugt, og som desuden er modstandsdygtig over for de skiftende vejrforhold, vi ofte oplever i Danmark. Olien er nem at fordele og påføre, da den kommer på spray, og den kan derfor nemt komme ned i besværlige revner osv. i eller mellem træværket.

Få mere inspiration til at beskytte dit udendørs træværk mod vind og vejr i vores store udvalg af forskellige typer træbeskyttelse her på siden, og køb online eller besøg en af vores mange jem & fix-butikker.