GORI 612 dækkende træbeskyttelse kulsort 0,75 liter

Varenr.: 9060179

GORI 612 dækkende træbeskyttelse kulsort 0,75 liter

Varenr.: 9060179
 • GORI 612 er en dækkende træbeskyttelse, som er særligt velegnet til nyt træværk, men også kan benyttes til tidligere behandlet træ
 • Giver træet en slidstærk overflade, er vandafvisende og UV-resistent og hæmmer angreb af skimmel og belægninger på overfladen
 • Vandbaseret og god til farveskifte fra selv mørke til lyse farver
 • Baseret på Slow Release-teknologi, som indkapsler de aktive stoffer i træbeskyttelsen og giver dig en bedre beskyttelse over længere tid
 • Der er 0,75 liter i spanden, og den er i farven kulsort
 • GORI 612 er den tidligere GORI 99 Extreme, som har skiftet navn og design
 • Inden påføring: Forskellige produktionsnumre skal blandes inden påføring for at undgå nuance- og glansforskelle
229.00

Varebeskrivelse

GORI 612 dækkende træbeskyttelse i farven kulsort

GORI 612 er en vandbaseret og dækkende træbeskyttelse til udendørs brug, der er særligt velegnet til nyt træværk, men som også kan benyttes til tidligere behandlet træ. Dit træværk får en slidstærk overflade med en flot glans, og på nyt træ opnår du den længste holdbarhed og det flotteste resultat med en vandbaseret træbeskyttelse som GORI 612. Den er vandafvisende og UV-resistent og hæmmer angreb af skimmel og belægninger på overfladen af træværket, uanset om det er nyt eller tidligere behandlet. Den har en cremet konsistens og drypper minimalt ved påføring.

GORI 612 er ideel til farveskift på træværket selv fra mørke til lyse farver. Denne udgave er i farven kulsort, og der er 0,75 liter i spanden.

Baseret på SR-teknologi for optimal beskyttelse

GORI 612 er baseret på SR-teknologien (Slow Release). Med den teknologi bliver de aktive stoffer i træbeskyttelsen indkapslet og frigives over tid i stedet for at blive hurtigt udvasket af regn. Normalt vil en sæson med regn og slud vaske størstedelen af de aktive stoffer væk i løbet af et halvt år, så træet stort set kun er beskyttet af den film, træbeskyttelsen danner. Men med SR-teknologien bliver de aktive stoffer kun frigivet, når det er nødvendigt, og det giver dig en optimal beskyttelse mod skimmel og belægninger på dit træværk i længere tid, så træet holder bedre og er bedre beskyttet mod misfarvninger fra sol, vind og vejr.

GORI 612 er velegnet til facader, gavle og udhæng og er ikke velegnet til gangarealer og vandretliggende overflader som terrasser. Leder du efter en anden farve, kan du finde vores store sortiment af træbeskyttelse her.

GORI 612 er den tidligere GORI 99 Extreme, som har skiftet navn og design.

GORI 612 anbefales ikke til vandretliggende træ.

Inden påføring:

Indholdet skal omrøres let, før det påføres. Forskellige produktionsnumre skal blandes inden påføring for at undgå nuance- og glansforskelle.

Bemærk: Farven fremstår lysere i våd tilstand, men den bliver mørkere efter endt tørretid.

Produktdetaljer:

 • Farve: Kulsort
 • Indhold: 0,75 liter
 • Dækkende
 • Rækkeevne: 6-10 m² afhængig af træet og dets sugeevne
 • Overmalbar efter ca. 4 timer
 • Opbevaring: Tæt tillukket, tørt, køligt, frostfrit og uden for direkte sollys
 • Holdbarhed: Op til 15 år

 


Vær opmærksom på:

P102 Opbevares utilgængeligt for børn. P101 Hvis der er brug for lægehjælp, medbring da beholderen eller etiketten. Advarsel! Der kan danne sig farlige respirable dråber, når der sprayes. Undgå indånding af spray eller tåge. Indeholder 1,2-benzisothiazol-3(2H)-on og 2-methylisothiazol-3(2H)-on. Kan udløse allergisk reaktion.

Gori ECOLABEL_GORI

Specifikationer

Type Værdi
Indhold liter 0,75 liter
Tørretid 4 timer
Dækkeevne m2 pr. liter 6-10 m²
Variant 612
EAN-nummer 8716242882602
Dækkende/transparent Dækkende
Mærke GORI
Farve Sort
Baseret på Vandbaseret

Info & guides