Terrassevarmere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Terrassevarmere til kølige aftener på terrassen

Noget af det bedste ved den danske sommer er de lange lyse sommeraftener. Mange vælger netop derfor at sidde ude på deres terrasse til langt ud på aftenen - dette kan dog blive en kold fornøjelse. Med en terrassevarmer kan den gode stemning efter grillaftenen dog fortsætte langt ud i sommernatten, uden at du og dine gæster begynder at fryse. 

Det er derfor en god investering, hvis du gerne vil nyde de lange sommeraftener, og hvad den bedste terrassevarmer er for dig, kan du blive klogere på her.

Terrassevarmere el

Tidligere var der næsten kun gas terrassevarmere på markedet, men de elektriske terrassevarmere vinder indpas. Det er der nok flere grunde til, men den største fordel ved en el terrassevarmer er, at den varmer hurtigt op. Det tager få minutter fra du tænder, til den er på fuld blus, og du mærker øjeblikkeligt varmen fra den. 

El terrassevarmere er gode til at fordele varmen, selvom de ikke har samme rækkevidde som en gas terrassevarmer, men dækker fint de fleste terrasser alligevel. Den er langt mere energieffektiv end den gasdrevne, så vil du gerne spare penge på opvarmning på terrassen, så er det en terrassevarmer på el, du skal vælge. 

En terrassevarmer på el er dog knap så fleksibel at flytte rundt, fordi den skal tilsluttes stikkontakt. Du er derfor bundet af at kunne stille den tæt ved huset for at få strøm eller have en lang forlængerledning til den, så du kan nå hen til stikkontakten. 

Terrassevarmer gas

Terrassevarmere med gas kender du fra mange cafeer og restauranter, hvor du kan lune dig på dem på kølige dage og aftener. En af de helt store fordele ved gas terrassevarmer er, at den ikke skal tilsluttes stikkontakt, og den er derfor meget mere fleksibel at anvende end en terrassevarmer på el. Du kan placere den, hvor du ønsker, og samtidig kan den opvarme et stort område. Det er også derfor, de er populære hos spisestederne. 

En udendørs gasvarmer drives af gas, og sådan en gasbeholder kan være tung. Derfor er det en ret tung terrassevarmer at flytte rundt på, og den er ikke så handy og smart som mange eldrevne terrassevarmere. Til gengæld bliver den stående solidt på jorden, når den er placeret, og det er rart, hvis det blæser. 

Derudover er en gas terrassevarmer hyggelig at kigge på, fordi den har levende flammer. Det er med til at skabe stemning og hygge på terrassen.  

Infrarød terrassevarmer

En infrarød terrassevarmer er også eldrevet, men afgiver varmen fra infrarøde rør frem for fx halogenrør som andre el terrassevarmere. De er meget effektive, fordi de ikke opvarmer luften, men kun det de rammer, og der er derfor et minimalt varmespild. Det betyder også, at du på en infrarød terrassevarmer bedre kan retningsbestemme varme mod det område, du ønsker. 

Terrassevarmere til bord, gulv og væg

Den klassiske terrassevarmer er en gulvmodel, men terrassevarmere findes også i andre udgaver, som ikke fylder nær så meget som den stående terrassevarmer. Vi ser på de tre udgaver her:

  • Bordmodel

De små terrassevarmere er praktiske at placere på et bord eller udnytte den lille størrelse og stille terrassevarmeren under bordet. Om det er oppe eller nede, så er de rigtige praktiske, fordi de er små og nemme at have med i fx campingvognen. Den er også et oplagt valg, hvis du skal have terrassevarmer på altanen. 

  • Væghængt

Den væghængte terrassevarmer er rigtig smart, fordi den ikke optager plads på gulvet eller bordet. Den monteres derimod på væggen, hvorfra den kan varme ud over terrassen. Ulempen ved en terrassevarmer til væg er, at den er afhængig af at kunne monteres på væggen. Den er derfor ikke særlig mobile eller flytbar, og det kræver, at terrassevarmeren skal bruges i nærheden af huset.

  • Gulvmodel

Terrassevarmer gulvmodel er den klassiske udgave af terrassevarmeren. Den står på jorden og kan flyttes rundt efter behov. Størrelsen gør, at den opvarmer et stort område i forhold til den lille bordmodel, og det er derfor det oplagte valg for rigtig mange husejere, der har plads på terrassen til en større terrassevarmer. 

Cover til terrassevarmeren

Beskyt din terrassevarmer med et cover, så den er bedre beskyttet mod vind og vejr, når den står ude. Coveret til terrassevarmeren sørger for, at der ikke kommer vand og snavs ind i terrassevarmeren, når den ikke bruges. Det kan derfor være med til at forlænge levetiden på terrassevarmeren at give den et cover på. 

Køb terrassevarmere hos jem & fix

Vil du forlænge sommeraftenerne, så I ikke skal sidde ude og småfryse, er det en terrassevarmer, du skal have købt. Hos jem & fix finder du et udvalg af billige terrassevarmere og covers til terrassevarmere, så du kan få varmet op på terrassen. Se udvalget her på siden og bestil i dag eller besøg din lokale jem & fix og se mere.