Leveringsforsinkelse på 1-3 dage kan forekomme

Terrassevarmere


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Inkl. fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Webshop
Der er ingen varer der matcher dette filter

Terrassevarmere til kølige aftener på terrassen

Noget af det bedste ved den danske sommer er de lange lyse sommeraftener. Mange vælger netop derfor at sidde ude på deres terrasse til langt ud på aftenen - dette kan dog blive en kold fornøjelse. Med en terrassevarmer kan den gode stemning efter grillaftenen dog fortsætte langt ud i sommernatten, uden at du og dine gæster begynder at fryse.

I jem & fix finder du både elektriske terrassevarmere med parasolfod og gasvarmere med levende flamme. De fås endda i flere forskellige størrelser, så du kan få lige den terrassevarmer, som passer til din terrasse og dine ønsker. Fx fås nogle terrassevarmere i en udgave med ophæng, som kan monteres på en væg eller i en parasol, så den ikke står og tager plads på terrassen. Som ekstraudstyr kan du desuden få et cover til din terrassevarmer, så den beskyttes mod vind og vejr, når du ikke har en i brug.

Uanset hvilken model du vælger at købe, har jem & fix et stort udvalg af terrassevarmere til altid lave priser. Se de forskellige modeller online her på siden eller besøg din lokale jem & fix og find en terrassevarmer, som passer til din terrasse, så du kan nyde de kølige stunder udenfor uden at fryse.