Beskæring


{{ products.length }} varer

{{ products.length }} vare

Fri fragt

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.preUnitPrice }} /{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

Butik Online
Se mere Mere

Alt til beskæring af havens planter og blomster

En flot have kræver naturligvis, at man lægger tid og kræfter i vedligeholdelse og beskæring af bede, buske og træer. Men det er også vigtigt at have et godt og alsidigt udvalg af gode haveredskaber til beskæring til rådighed under arbejdet. Derfor finder du i jem & fix naturligvis et stort og bredt udvalg af alle de redskaber, du skal bruge til pleje og beskæring din have.

Som haveejer bør du have et godt udvalg af gode redskaber til beskæring – for uanset, om du ønsker en have, der er tæt beplantet eller åben og trimmet, skal træer, buske og hæk med jævne mellemrum klippes, og det er langt nemmere med gode og skarpe redskaber - og det giver også et meget pænere resultat. Med de rigtige haveredskaber er det langt lettere at holde styr på beskæring af træer, planter, buske og hække. Klip grenene med en god grensaks, og hold hækken nede med en af vores hækkesakse. Blandt vores udvalg af redskaber til beskæring, grensakse, urtesakse og hækkesakse mv. finder du redskaber fra bl.a. Fiskars og Gardena.

Find de haveredskaber til beskæring, som du mangler i vores store udvalg på siden her, og bestil dine varer online - så leverer vi direkte hjem til dig.