Beskæring


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Alt til beskæring af havens planter og blomster

En flot have kræver naturligvis, at man lægger tid og kræfter i vedligeholdelse og beskæring af bede, buske og træer. Men det er også vigtigt at have et godt og alsidigt udvalg af gode haveredskaber til beskæring til rådighed under arbejdet. Derfor finder du i jem & fix naturligvis et stort og bredt udvalg af alle de redskaber, du skal bruge til pleje og beskæring din have.

Hold styr på haven ved at beskære

Som haveejer bør du have et godt udvalg af gode redskaber til beskæring – for uanset, om du ønsker en have, der er tæt beplantet eller åben og trimmet, skal træer, buske og hæk med jævne mellemrum klippes, og det er langt nemmere med gode og skarpe redskaber - og det giver også et meget pænere resultat. Med de rigtige haveredskaber er det langt lettere at holde styr på beskæring af træer, planter, buske og hække. 

Der kan være mange grunde til at beskære planter og buske i haven. Mange gør det for at holde bedre styr på havens buske, hække og planter. Det kan være, at grenene vokser for vildt, eller de måske er blevet beskadiget og visne. Ved at beskære dem kan du gøre dem mindre og fjerne nogle af de vildfarne skud, som går i den forkerte retning, og det er derfor en effektiv måde at indrette haven, som du ønsker. 

Beskæring er også en god måde at pleje sine buske, træer og planter. Har du en busk, der gerne skulle være tættere forneden, kan den med fordel beskæres, så den vokse sig større nederst i stedet for i højden. Har du frugttræer i haven, er det også en god ide at beskære dem. Det vil give større frugter, og ved at fjerne grene kan der også komme mere lys til frugterne, så de modner bedre. Ligesom du også kan holde frugttræet i en højde, hvor du selv kan plukke frugterne.  

Beskæring kræver de rette redskaber

Det er hårdt arbejde at beskære havens buske og træer. Grenene kan være tykke, og du skal måske også højt op for at nå de øverste grene. Her er det vigtigt med de rette redskaber. I jem & fix finder du et bredt udvalg af forskellige beskæringsredskaber. Klip grenene med en god grensaks, og hold hækken nede med en af vores hækkesakse. Der er også et bredt udvalg af forskellige beskæresakse, som kan bruges til de mindre buske og hække og giver en præcis beskæring. Der findes også sakse til klipning af græskanter, så du kan få trimmet haven fuldstændig, så den står flot. 

Det er forskelligt om beskæringen skal foregå om vinteren eller sommeren. Det afhænger af, hvilke planter der er tale om. Nogle planter er meget frostfølsomme, og de kan derfor ikke tåle at beskåret om vinteren. Det gælder fx roser og lavendel. Ved andre planter er det nemmere at se grenene, når der er ikke er blade på. 

Find de haveredskaber til beskæring, som du mangler i vores store udvalg på siden her, og bestil dine varer online - så leverer vi direkte hjem til dig. Du kan også se vores udvalg i din lokale jem & fix.