Snerydning


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Alt til vinterens snerydning

Har du husket at tænke på vinterens snerydning? Selvom nyfalden sne ser smuk ud og lyser op i vinterens mørke, er der strenge regler om snerydning. Har du fortov ved din bolig, så skal det være ryddet for sne på hverdage mellem kl. 7-22 – om søndagen fra kl 8. Derudover må fortovene ikke være glatte, og de skal saltes, når sneen er fjernet. Har du ikke ryddet fortovet, og en person kommer til skade, er det dig som husejer, der risikerer at skulle betale erstatningen. Sne og is er hvert år årsag til mange fald og uheld på grund af manglende snerydning.

Med de rette redskaber kan du hurtigt få fjernet sneen og saltet fortovet, så det igen er sikkert at bevæge sig forbi dit hjem. I jem & fix finder du et bredt udvalg af redskaber til snerydning, som gerne skulle gøre det nemmere for dig at komme i mål med snerydningen. Vi har både sneskovle, sneslynger og vejsalt, som gerne skulle hjælpe dig igennem vintersæsonen.

Sneskovle til snerydning

Ligger der et tyndt lag sne, kan du måske nøjes med at finde havekosten frem og feje det væk, men når sneen er faldet i et tykt lag, er det ikke nok bare at feje. Her skal det fjernes med en skovl. Du kan bruge en haveskovl, men det bedste redskab er en sneskovl eller sneskraber. De er designet til at fjerne sne og er nemme at arbejde med. De er ikke så tunge som en haveskovl, og det er en fordel, hvis sneen er tung og svær at fjerne.

Sneslynge til store mængder sne

Skal du fjerne sne på et stort område, eller er der meget af det, så er en sneslynge en stor hjælp. Med en sneslynge slipper du for det hårde arbejde med selv at skovle sneen væk, i stedet kører maskinen over sneen og fjerner det ved at slynge det til siden. Det er selvfølgelig en dyrere løsning end en sneskovl, men omvendt sparer den dig for meget slid og slæb. I jem & fix har vi sneslynger til lave priser, og hvis naboen eller resten af vejen er med på ideen, kan alle hurtigt og effektivt få ryddet fortovet for sne. 

Vejsalt mod glatte fortove

Når du har fået fjernet sneen, er det frem med vejsaltet, så der ikke efterfølgende bliver glat. Vejsaltet strøs ud på fortovet, i indkørslen og hvor du ellers har ryddet sne. Det kan strøs med hånden eller du kan bruge en gødningsspreder, som også fungerer til saltet. Når der er saltet, har du som husejer gjort, hvad der kræves af dig i forhold til snerydning, og alle kan færdes sikkert ved dit hus.

Uanset om du foretrækker den gammeldags sneskovl, eller om der skal nyere og mere effektive snerydnings-maskiner som sneslynger til for at komme fri af sneen, finder du alt til snerydning i jem & fix. På siden her finder du endvidere vejsalt i flere mængder, så du kan komme helskindet gennem snesæsonen. Gå på jagt efter dine nye redskaber og maskiner til lave priser, og kom nemmere igennem vinterens snerydning.