Højtryksrensere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Højtryksrensere til udendørs rengøring

En højtryksrenser er et særdeles effektivt rengøringsredskab, der kan bruges til mange forskellige opgaver. Fx er en højtryksrenser effektiv, når der skal renses kloak, tagrender og terrasse, eller når taget trænger til at blive renset. Højtryksrenseren fjerner nemlig let alle mulige forskellige former for belægning såsom for eksempel mos og alger fra tag, tagrender og terrassefliser. Også til stoppede afløb og nedløbsrør er en højtryksrenser et effektivt redskab, som sørger for, at arbejdet bliver overstået meget hurtigere, end hvis du skulle klare det med knofedt alene. 

Højtryksrenser til udendørs rengøring

En højtryksrenser er den ideelle makker til udendørs rengøring. Den tager sig af alt lige fra bilen og havemøbler til terrasse og tag. Det høje tryk gør det nemt at fjerne selv genstridig skidt og snavs. Strålen på dysen kan som regel justeres, så du kan få en blidere stråle, hvis det er mere passende til opgaven. Derudover der mulighed for at vælge forskellige tilbehørsdele til højtryksrenseren, så den tilpasses præcis den type rengøring, du skal i gang med. D

Du er sikkert opmærksom på det, for når man snakker højtryksrenser, så hører man ofte, at man ikke må bruge den til rengøring af fliser, fordi de ikke kan tåle trykket. Det er i den forbindelse, at det er vigtigt at være opmærksom på, hvilket underlag man skal behandle. For det er rigtigt, at betonfliser kan tage skade af at få en tur med højtryksrenseren. De kan få en ru overflade, og fordi behandlingen hurtig blev uens, kan der opstå farveforskelle. Men anvender man i stedet en patio cleaner terrassevasker, kan man godt bruge højtryksrenseren til fliserne. Patio cleaner fordeler trykket, og dermed er risikoen for at beskadige fliserne mindre. Den kan også bruges på træterrasser. 

Har du alger og mos på taget? Højtryksrenseren kan også hjælpe der, især hvis du anvender det passende tilbehør. Med en lang teleskopstang kan du nemmere komme rundt på hele taget med højtryksrenseren. Roof cleaner kaldes den hos Nilfisk, og den tilsluttes nemt til højtryksrenseren, og så er det bare i gang med at få gjort taget rent igen. 

Hvordan fungerer en højtryksrenser?

Højtryksrenseren er elektrisk drevet og skal derfor tilsluttes en stikkontakt. Der findes også batteridrevne højtryksrensere, men de er mindre kraftfulde. Derudover skal der tilsluttes en vandslange, som leverer vandet, der kommer ud af højtryksrenseren med højt tryk – deraf navnet. Strålen er hård, og det er derfor, den er god til rengøring. Den hårde stråle fjerner nemlig nemt snavs og skidt. Højtryksrensere med et tryk på 100-150 bar er nok til den almindelige rengøring omkring hjemmet. 
Inden du går i gang med at bruge din højtryksrenser, skal du dog først sikre dig, at overfladen, du skal gøre ren, kan tåle at blive behandlet med højtryksrenser. Det er nemlig ikke alle overflader, der er lige glade for at blive spulet med den hårde stråle. 

Højtryksrensere fra Nilfisk og Bosch

Der findes mange forskellige brands inden for højtryksrensere, og Nilfisk er et af de mest kendte. De leverer til både professionelle og forbrugere, og hos jem & fix har vi et bredt udvalg af Nilfisk højtryksrensere til det private hjem. Med en højtryksrenser fra Nilfisk får du en masse godt tilbehør med fra start, og du kan desuden tilkøbe yderligere afhængig af, om det er terrasse eller tag, der skal rengøres. Højtryksrenserne er kompakte og praktiske, og der er plads til både tilbehør og slange, ligesom de er på hjul, så det er nemt at bevæge sig rundt med dem.  

Hos jem & fix har vi også Bosch højtryksrensere, som udmærker sig ved at være kompakte og kraftfulde maskiner, der kan klare de fleste rengøringsopgaver omkring hjemmet. Der følger godt tilbehør med maskinerne, så de er klar til brug, når du har købt den, og de er med hjul og håndtag, så du nemt kan komme omkring og flytte dem mellem opgaverne. Når håndtaget er skubbet ned, fylder maskinen også mindre, så opbevaring bliver nemmere.

Tilbehør til højtryksrensere

Med det rette tilbehør til højtryksrenseren kan du klare alle rengøringsopgaver. Der medfølger som regel forskelligt tilbehør til højtryksrenseren:

  • Slange til at sætte mellem højtryksrenser og sprøjtepistol
  • Sprøjtepistol eller spulehåndtag, som det også kan kaldes, som bruges til rengøringen
  • Forskellige dyser til at sætte på sprøjtepistolen for at kunne tilpasse strålen til opgaven

Derudover er der forskel på, hvad der følger med til de forskellige højtryksrensere. Det kan være skumsprayer, børste til bilrengøring eller andre tilbehørsdele, som gør rengøringen nemmere. Det er også muligt at købe tilbehør til særlige rengøringsopgaver. Her er det værd at fremhæve patio cleaner og tagrenser. Dem kan du læse mere om herunder.

Køb billig højtryksrenser hos jem & fix

I jem & fix har vi et godt udvalg af effektive og billige højtryksrensere, og på siden her kan du se et overblik over de mange valgmuligheder. Klik ind på hver enkelt model og læs mere. Det er også på siden her, at du finder diverse billigt tilbehør til højtryksrenser, som fx en Nilfisk terrassevasker eller en Nilfisk tagrenser, der gør det udendørs rengøringsarbejde let som en leg. Køb online eller besøg din lokale jem & fix for at få højtryksrenseren i dag.