Gipspladehejs


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Undgå tunge løft og dårlige arbejdsstillinger med en praktisk gipshejs

Skal du i gang med selv at montere et gipsloft? Inden du går i gang med dit arbejde, bør du overveje at bruge en gipspladehejs. Med en gipspladehejs går dit arbejde nemlig meget nemmere og hurtigere, samtidig med at du undgår dårlige arbejdsstillinger og tunge løft. Samtidig giver en gipspladehejs dig mulighed for at have begge hænder fri, og især hvis du er alene om arbejdet, er det en kæmpe fordel. 

En gipspladehejs fungerer på den måde, at den holder og løfter gipspladerne. Herved kan du hejse pladen op i den ønskede højde, og fordi gipspladehejsen holder pladen fast, har du begge hænder fri, når du skal fastgøre den til loftet. Du kan også bruge en gipspladehejs til montering af gipsplader på skråvægge - her skal du dog være opmærksom på at vælge en model, der kan kippes i den rigtige vinkel.

I jem & fix har vi et godt udvalg af billige gipspladehejse, og du finder både en gipspladehejs til montering af gipsplade i loftet og en gipspladehejs med vippefunktion, så du kan bruge den til montering af gipsplader på skråvægge. Se udvalget af gipspladehejse på siden her. Mangler du gipsplader til dit arbejde, har vi et stort og billigt udvalg her.