Skruer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Skruer til alle formål

I jem & fix har vi masser af skruer til alle formål, så skal du i gang med et byggeprojekt, så tag et kig på siden her, hvor du finder alle de skruer du skal bruge til din opgave. De forskellige skruer har forskellige egenskaber, og derfor er det ikke ligegyldigt, hvilken skrue du vælger at bruge. I jem & fix har vi skruer i alle mulige udgaver, og her kan du læse nærmere om de forskellige skruer, og hvad de egner sig til.

Beslagskruer er stærke skruer, der bruges til mange formål, f.eks. sammenføjning af træ-elementer til en terrasse eller lignende byggeprojekter. 

Franske skruer er særdeles stærke og bruges ofte til befæstninger, hvor almindelige skruer ikke er stærke nok. Franske skruer fås både til inden- og udendørs brug.

Skal du montere gips i loftet eller på væggene derhjemme? Så får du brug for gipsskruer, og vi har et stort udvalg af skruer til gips; fx gipsskruer til træ og jern, gipsskruer på bånd, samt gipsskruer til vådrumsgips. 

Montageskruer bruges til forskellige formål som fx lægning af nyt gulv og montering af fodpaneler.

Spunskruer kan bruges de fleste opgaver både ude og inde. Dog skal der som regel forbores og forsænkes ved brug af spunskruer.