Linjedræn


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Linjedræn til afledning af regnvand

Det danske vejr er kendetegnet ved betragtelige mængder nedbør, og derfor kan det være en god ide at installere linjedræn i haven eller ved boligen for at få ledt regnvand væk fra grunden. Grunden til, at det er så vigtigt at lede regnvand væk, er at ophobet regnvand kan ødelægge soklen på dit hus. I jem & fix har vi flere forskellige løsninger til dig, der leder efter linjedræn eller afvandingsdræn, og fælles for dem er, at de er lette at installere selv.

Når du skal installere et linjedræn, skal du først sikre dig, at du har det fornødne værktøj til rådighed. Fx skal du bruge et vaterpas, en skovl eller en spade, ligesom du også får brug for en tommestok. Du kan naturligvis finde alt det nødvendige udstyr i jem & fix' webshop.

Husk altid at tage kontakt til en autoriseret kloakmester, inden du går i gang med at installere dit nye linjedræn, så du er sikker på at du har valgt den mest hensigtmæssige løsning til din grund. En autoriseret kloakmester kan ligeledes hjælpe dig med at finde den mest optimale placering til dit linjedræn, ligesom han kan oplyse dig om de gældende regler for bortledning af regnvand i dit område.

Se udvalget af linjedræn og tilbehør til linjedræn her på siden.