Ukrudtsbrændere


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Ukrudtsbrændere med gas og el

Døjer du også med genstridigt ukrudt mellem fliser på terrassen eller i indkørslen? Når først ukrudtet har banet sig vej op gennem fugerne på fliseterrassen eller stenene i indkørslen, kan det desværre være meget besværligt at slippe af med igen. Og som regel dukker det op igen år efter år, lige meget hvor mange gange man fjerner det.

 

Ukrudtsbrænder - et effektivt våben mod ukrudtet

Heldigvis findes der et effektivt ukrudtsvåben, som du kan bruge til at udrydde de irriterende, uønskede vækster. En ukrudtsbrænder med gas er en særdeles effektiv metode til at holde ukrudtet på afstand. Fordelen ved en ukrudtsbrænder er først og fremmest, at du slipper for at forurene jorden med kemikalier. Dernæst er en ukrudtsbrænder utrolig nem at anvende, da ukrudtet blot skal svitses let. Med en ukrudtsbrænder går det også betydeligt hurtigere at blive fri for ukrudt, end hvis du skal ned på knæ og fjerne hvert stykke ukrudt med hænderne. Skal du fjerne ukrudt på at stort areal, kan du med fordel vælge en ukrudtsbrænder med vogn eller en ukrudtsbrænder der er formet som en stok, så du er sikret en god arbejdsstilling.


Ukrudtsbrænder med gas eller el?

Brugen af ukrudtsbrænder fordrer naturligvis en vis forsigtighed, og for at undgå gnistantænding bør du som hovedregel aldrig anvende en ukrudtsbrænder i meget tørt eller blæsende vejr. Husk også altid at feje arealet frit for letantændelige blade og lignende, inden du går i gang med arbejdet. I jem & fix har vi flere udgaver af ukrudtsbrænderen, og leder du efter en variant, der ikke bruger gas, har vi også elektriske ukrudtsbrændere i vores sortiment. En elektrisk ukrudtsbrænder fungerer ved at den giver ukrudtet et termisk chok, hvorved ukrudtets celler brydes ned. En elektrisk ukrudtsbrænder kan endvidere bruges til at tænde op i grillen, så her får du et praktisk redskab til to af sommerens uundgåelige opgaver. Skal det være en traditionel ukrudtsbrænder med gas, der skal være dit våben i kampen mod ukrudtet, finder du naturligvis også gas til ukrudtsbrændere her. Se udvalget af ukrudtsbrændere her i vores webshop.