Murerværktøj


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Murerværktøj til gør det selv-mureren

For en rigtig gør det selv-entusiast findes der ikke den byggeudfordring, der ikke er interessant at tage op - især hvis man har det rigtige værktøj og de rette redskaber. Hvis du står og mangler noget godt murerværktøj til dit murerarbejde, er du kommet til det rette sted. Her på siden finder du et stort udvalg af murerværktøj, så du er godt klædt på til at udføre dine murerprojekter både inde og ude.

Vores udvalg indeholder de vigtigste typer af murerværktøj, som du får brug for, når du skal have gang i nye murerprojekter. Hvad enten du mangler murerværktøj og -redskaber til at lægge fliser og klinker, til fugearbejdet mv., kan du finde det, du skal bruge hos os i jem & fix. Her på siden finder du blandt andet pudsebræt i forskellige materialer og til diverse formål. Brug fx et pudsebræt med med fugegummi til fugning af fliser eller et pudsebræt med skumbelægning til finpudsning. Du kan på denne side også finde vores udvalg af spartler i metal eller gummi, som er velegnede til at påføre fx fliseklæb.

Gå på jagt efter dit nye murerværktøj og -redskaber, og spar penge hos jem & fix. Køb enten online eller i en af vores mange butikker.