Stikdåser


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stikdåser - Få styr på elektronikken med stikdåser til alle behov

Stikdåser er uundværlige i de fleste hjem, fordi vi alle elsker at gøre brug af mange forskellige nyttige elektriske apparater i vores hverdag, og derfor er der ofte ikke nok stikkontakter rundt omkring i hjemmet, eller også er ledningerne på apparaterne blot alt for korte til at kunne nå hen til de få stikkontakter, der er - Og her er en stikdåse din redning!

I jem & fix har vi et stort udvalg af stikdåser til alle behov, fx stikdåser med 3 udtag (helt op til 6 udtag), stikdåser med jord, stikdåser med afbryder og stikdåser uden ledning. Hele udvalget finder du her på siden, og det består af stikdåser i alle afskygninger, og du kan finde dem i mange forskellige farver, hvis det er dét, du søger. Mange vælger at købe stikdåser i hvid eller grå, altså i afdæmpede og simple farver, der passer ind i de fleste indretninger, men er du en farveglad person, der elsker et pop af farve hist og her i hjemmet, så kan du også finde stikdåser i spændende farver her på siden, såsom røde stikdåser og grønne stikdåser.

Stikdåser i mange størrelser - Find en 2-stikdåse, 3-stikdåse eller 6-stikdåse her

De fleste har prøvet at stå og mangle et ledigt udtag at sætte en stikprop i, fordi der ikke er udtag nok i nærheden. Derfor er stikdåser med flere udtag, fx med 3 udtag, 4 udtag eller 6 udtag, smarte at have til situationer, hvor der er brug for at koble mange stik i på én gang. Et godt eksempel kan være ved tvet, hvor der fx også ofte skal kobles en spillekonsol til, en dvd-afspiller, en gulvlampe eller lignende.

Tager du ofte i sommerhus, så kan det være en idé at medbringe sin egen stikdåse med en tilstrækkeligt lang ledning, så du fx selv kan bestemme, hvor du vil lægge din mobiltelefon, dit ur eller andre batteridrevne, elektroniske enheder til opladning. Ved at medbringe din egen stikdåse, kan du slippe for frustrationen over at stå og mangle udtag, og du kan i stedet fokusere på at hygge dig i sommerhuset.

Stikdåse med afbryder: Sluk nemt for apparaterne

Hvis du er en af dem, der synes, at det er træls at gå og slukke for alle apparater i hjemmet, når de ikke er i brug, så bør du anskaffe dig en stikdåse med en afbryder, så du kan slukke for op til 6 apparater med et enkelt tryk. På stikdåser med afbrydere er der nemlig en praktisk on/off-knap, hvor du kan tænde/slukke for strømmen til hele stikdåsen.

Stikdåser med afbrydere er bl.a. smarte på kontoret, til computer set-up, i tv-stuen og øvrige steder i hjemmet, hvor der er mange el-apparater samlet på et sted. Med afbryderen på stikdåsen slipper du for at slukke apparaterne hver for sig, og du kan i stedet slukke for al elektronikken på én gang med on/off-knappen. På den måde kan du også nemt sikre, at der ikke bruges strøm, når apparaterne ikke er i brug.

Stikdåser med jord 

Her på siden finder du et stort udvalg af stikdåser med jord, der giver ekstra sikkerhed, når du bruger dine elektriske apparater. Stikdåser med jord kan kendes ved, at de har tre indgangshuller, hvoraf det halvmåneformede indgangshul er jordforbindelsen. Stikdåser med jord kan til forveksling ligne stikdåser uden jord, men de er i stedet udstyret med blindhuller, så derfor er vigtigt at være opmærksom på, hvad du vælger, hvis du specifikt går efter en stikdåse med jord. Du kan med fordel bruge filtreringen her på siden for at få vist alle stikdåser, der er med jord. 

Stikdåser med jord har altid 3 indgangshuller og kan således bruges til alle slags apparater med 2- og 3-benede stik. Stikdåser med jord er særligt ideelle til el-apparater, hvor det er vigtigt for sikkerheden, at jordforbindelsen er etableret, så du er beskyttet i tilfælde af elektrisk kortslutning eller fejl i apparatet. Jordforbindelsen sørger nemlig for at lede strømmen væk fra dig, hvis uheldet skulle være ude, så du undgår at få stød.

Dobbelt stikdåse til stikkontakt

Dobbelt stikdåse med 2 stik - også kaldet et forgreningsled - er en lille stikdåse, der sættes direkte i stikkontakten på væggen, og som gør det muligt at tilslutte to stik i en stikkontakt, hvor der ellers kun er plads til ét stik. 

Dobbeltstik fylder ikke ret meget, og de er praktiske at anvende i mange rum, da det ofte er nogle enkelte, godt placerede stikkontakter, vi bruger allermest. I køkkenet kan du fx bruge dobbeltstikket til kaffemaskinen og elkedlen, i stuen kan du bruge det til tvet, så spillekonsollen også kan blive tilsluttet strøm, og på værelserne kan dobbelte stikdåser bruges til alle de forskelligartede strømbehov, der melder sig i løbet af en dag. 

Dobbeltstik/forgreningsstikdåser kan du købe hos jem & fix til markedets billigste priser.

Her kan du også købe stikdåser uden ledning

Stikdåser uden ledning er smarte, hvis du selv vil bestemme hvilken slags ledning, der skal monteres på stikdåsen, hvilken farve den skal være, og hvor lang den skal være. Stikdåser uden ledning er nemlig beregnet til, at du selv monterer den ønskede ledning på stikdåsen.

Du kan naturligvis købe ledninger til din ledningsløse stikdåse i jem & fix, så du kan drage nytte af stikdåsen med det samme. Du finder vores store udvalg af ledninger her.

Køb stikdåser i din lokale jem & fix-butik eller bestil online her på siden

I din lokale jem & fix-butik og her på jemogfix.dk kan du finde et bredt udvalg af stikdåser i alle afskygninger, farver og størrelser, så vi har med garanti også en, der passer til dit behov. Her på siden kan du finde alt fra små stikdåser til 2 stik og stikdåser med 3 stik til store stikdåser med plads til hele 6 stik. 

Uanset om du har brug for en stikdåse med lang ledning, en stikdåse med mange stik eller blot et dobbeltstik til at sætte direkte i stikkontakten, så finder du det med sikkerhed billigst i jem & fix.

Find din nye stikdåse her på siden og køb online eller kig forbi din nærmeste jem & fix.