Tilmeld dig jem & fix' nyhedsbrev

- så hører du fra os et par gange om ugen via e-mail, når vi sender ugens avis, aktuelle produkter til skarpe priser, fix det selv-film og meget mere indenfor produktkategorier som hus, have, værktøj, byggematerialer, maling samt el & belysning osv. fra Danmarks eneste lavpris byggemarked - jem & fix A/S . Vi kan målrette vores nyhedsbreve efter, hvad vi tror, du er interesseret i, herunder baseret på dit postnummer og klikadfærd. Du giver derudover samtykke til, at vi kan videregive din e-mailadresse og postnummer til Meta Platforms Ireland Limited og Google Ireland Limited for at målrette og optimere vores markedsføring på tværs af kanaler. Læs mere i jem & fix' privatlivspolitik.

Samtidig deltager du automatisk i den månedlige lodtrækning om et gavekort til jem & fix på 1.000 kr.

Bemærk, at du efter tilmelding til enhver tid kan afmelde dig nyhedsbreve fra jem & fix igen ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevene.

Når du er tilmeldt, deltager du automatisk i den månedlige lodtrækning om et gavekort til jem & fix på 1.000 kr. Vinderen får direkte besked efter udtrækning. Hvis vi ikke modtager bekræftelse fra vinderen i løbet af tre dage, efter der er taget kontakt, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Efter kontakt med vinderen, offentliggøres navn og by på jemogfix.dk. Se tidligere vindere her.

Venlig hilsen

jem & fix

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.