Pladevibratorer


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Brug pladevibrator for en stabil og jævn flisebelægning

Skal du i gang med at lægge en fliseterrasse? Eller har du planer om at lægge belægningssten i indkørslen? I begge tilfælde får du brug for en pladevibrator for at sikre, at underlaget er jævnt og plant, så flisebelægningen ikke skrider sammen med tiden. Når du bruger en pladevibrator, komprimerer den nemlig det jord og sand, som din belægning er bygget op på, og det sikrer en stabil belægning med en høj bæreevne, der ikke synker sammen ved stor vægt. 

I jem & fix’ store og varierede sortiment af havemaskiner finder du flere forskellige pladevibratorer, som alle er af høj kvalitet og til fornuftige, lave priser. Du kan tilkøbe gummimåtte til vores pladevibratorer, og den beskytter fliserne mod revnedannelse, mens du arbejder med pladevibratoren. Gummimåtten sikrer endvidere, at støjen fra pladevibratoren reduceres betydeligt, samt at maskinen beskyttes mod slid og skrammer.

Mangler du tips og tricks til lægning af fliser og belægningssten, giver handyman Kuno Bonne gode råd i videoen her. Husk altid at slutte dit belægningsarbejde af med at pladevibrere, så din nye indkørsel eller fliseterrasse kan holde mange år.