Tilbehør til mosteri


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Tilbehør til mosteriet

Når der skal laves saft og most, så kræver det forskelligt udstyr, og i denne kategori finder du forskelligt tilbehør, som kan hjælpe dig i mål med produktionen af saft og most. Det er her, du finder alt det, som ikke er i de øvrige kategorier, og som bruges til indsamling og opbevaring af frugt, inden det skal kværnes og presses til saft eller most.  

Opsaml og pluk frugterne

Når frugterne skal opsamles og plukkes, kan det være rart med nogle hjælpemidler. Det finder du i denne kategori, hvor der både er en frugtopsamler og en frugtplukker som tilbehør til mosteriet. Frugtopsamleren bruges til at samle frugten op fra jorden. Den køres over jorden, så de nedfaldne æbler hurtigt er samlet sammen, så du kan bruge dem til saft og most. Med frugtplukkeren kan du nemmere samle frugterne på træerne – også selvom de sidder højt oppe.

Når frugten er samlet ind, kan du opbevare dem i de klassiske æblekasser, inden produktionen går i gang. Æblekasserne kan selvfølgelig også bruges til mange andre formål fx en bogreol indendørs eller andre kreative projekter.

Køb tilbehør til mosteri i jem & fix

I jem & fix finder du et udvalg af forskellige varer, som bruges som tilbehør til mosteriet. Det er her, du finder alle hjælpemidler til mosteriet fra både de små ting som skræller til de større redskaber til indsamling af frugten. Se udvalget her eller besøg din lokale jem & fix.