Køkkenarmatur


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Køkkenarmaturer i høj kvalitet og flot design

Det er ikke kun i stuen, at du har mulighed for at indrettet dig personligt. Også i køkkenet kan du nemt understrege din personlige stil i form af farver, materialer og tilbehør. Et flot køkkenarmatur, der passer netop til dit køkken og din køkkenvask, er blot en af de måder, hvorpå du kan indrette dit hjem, så det afspejler din smag, og i jem & fix har vi naturligvis også et godt udvalg af flotte og billige køkkenarmaturer. 

Er det ved at være på tide at friske køkkenet op med et nye køkkenarmatur til køkkenvasken? Så tag et kig på jem & fix' store udvalg af flotte, billige og effektive køkkenarmaturer. Vi har køkkenarmaturer i alle afskygninger, og uanset hvilken stil, der dominerer i dit køkken, finder du hos os et køkkenarmatur, der passer. 

Skal dit nye køkkenarmatur være moderne, retro, enkelt eller bare helt klassisk? Skal det være med svingtud, ekstra højde så der er plads til en stor opvask, eller skal der være et praktisk udtræk? Du finder det hele i vores sortiment. I jem & fix har vi køkkenarmaturer i alle afskygninger og prisklasser, så uanset om budgettet siger 200 eller 2000 kr, finder du et flot og effektivt armatur hos os. Flere af vores køkkenarmaturer har op til 5 års garanti mod dryp.