Flethegn


{{ totalProductsCount }} varer

{{ totalProductsCount }} vare

Inkl. fragt

{{ product.preUnitPrice }}/{{ product.unit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

{{ product.price }} /{{ product.unit }}

{{ product.alternativePriceInclVat }}/{{ product.alternativePriceUnit }}

Webshop Butik
Der er ingen varer der matcher dette filter

Stort udvalg af hegn i pileflet og polyflet til de laveste priser

Flethegn er en flot og moderne type hegn, der kan bruges til flere forskellige formål i haven. Mange kender til pileflethegn, der laves af naturlige piletræsgrene, men flethegn fås også i en vedligeholdelsesfri version lavet af polyflet, der holder i mange, mange år. Flethegn er ideelt til at lave læ terrassen, det kan bruges til at opdele forskellige dele af haven og som opdeling i skellet ind til naboen i stedet for hæk, klassiske havehegn eller store plankeværk.  

Her på siden finder du hele vores sortiment af flethegn - både pileflethegn og polyflethegn - så uanset om du er til traditionelle pilehegn eller til det moderne polyflethegn, så har vi med sikkerhed en type hegn, som egner sig til dit haveprojekt. 

Besøg din lokale jem & fix-butik allerede i dag og hent dit nye hegn hjem med det samme, nemt og hurtigt, så hele familien kan nyde sommeren i haven og på terrassen – vel at mærke i læ for vinden samt fri for naboernes nysgerrige blikke - med et flot og praktisk flethegn. 

Køb flethegn hos jem & fix til markedets laveste priser.

Her kan du finde pilehegn i mange højder

Pilehegn kan fås i flere forskellige højder, fordi det er forskelligt, hvor højt et hegn skal være, alt efter hvor det skal sættes op, og hvordan du ønsker at bruge hegnet.

I jem & fix finder du lave og høje flethegn fra 100 cm til 180 cm i højden. Vælg den højde flethegn, der passer bedst til dit projekt og brug det til haveinddeling, terrasseindramning eller i skellet ind mod naboerne.

Pileflethegn giver læ og privatliv, så det er rart at sidde på terrassen

Vil du gerne samle familien på terrassen i det lækre sommervejr til aftensmåltider og eller sammenkomster, men du får det ikke gjort ofte nok, fordi terrassen er for åben, når det blæser? Så er pileflethegn en ideel løsning for dig.

Flethegn er perfekt omkring terrassen, fordi det både flot ud og sikrer, at der bliver mere læ, så det er rarere at sidde der til aftensmåltider, sammenkomster og til ren afslapning i løbet af sommeren. Flethegn giver også en følelse af mere privatliv, men uden at man føler sig helt lukket inde bag en mur, da man stadig kan skimte ud igennem fletværket.

Hvordan sætter man pileflethegn op?

Flethegn kan monteres på flere måder, men den mest anvendte måde er at bruge træstolper til opsætning af hegnspanelerne. Træstolperne skal graves ned i jorden og stampes hårdt fast eller støbes fast, så du er sikker på, at de står stabilt. Du kan med fordel bruge et pælebor til at grave hullerne til stolperne, da det letter gravearbejdet gevaldigt.

Du kan finde hele udvalget af multistolper til montering af flethegn i vores sortiment lige her.

Følg linket for at se jem & fix's guide til opsætning af læhegn ved terrassen

Skab et unikt havehegn med pilehegn i forskellige højder

Hvis du er ude efter en unik hegnsløsning til haven, så kan du overveje at kombinere flethegn i forskellige højder. Det kan fx være i et mønster med 2-3 højder hegn, eller et hegn der aftager i højden henimod en åbning eller gaden. 

Flethegn kan også kombineres med andre typer havehegn eller espalier for at skabe et moderne og unikt udtryk i haven.

Vedligeholdelsesfrit polyflethegn

Leder du efter et havehegn, der ikke forfalder, og som du kan nyde godt af i mange år? Så er polyhegn lige noget for dig! Flettede polyhegn ligner de velkendte pileflethegn, men er i stedet lavet af vedligeholdelsesfrit plast. Du kan bruge polyflet på samme måde som pileflet, fx til at afskærme terrassen eller i skellet ind til naboen.

Køb flethegn i din lokale jem & fix-butik

Du kan købe flethegn, både af pileflet og polyflet, til lave priser i jem & fix og få det med dig hjem med det samme, så du kan hurtigt kan komme i gang med haveprojektet. Tjek lagerstatussen på flethegnet her på hjemmesiden, inden du tager hen til butikken, så du er sikker på, at det er på lager.